Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОсталоЏудо

Немања Мајдов бронзани на Европском купу у Лајбницу

Немања Мајдов је наставио са одличним резултатима. На Европском јуниорском купу у Лајбницу освојио је бронзано одличје и тако још једном потврдио да је у самом врху међународне спортске сцене.

– Било је то шест одличних мечева – рекао је Немања Мајдов за сајт ЏК Црвена звезда.

Трофејни Звездин првотимац је баш тако и почео учешће на ЕК у Лајбницу. Италијана Кристијана Парлатија у првом колу победио је 10:0. У другом мечу Јан Реијнјенс из Холандије није имао решење за трофејног српског репрезентативца. Наш Немања Мајдов бацио је Холанђанина на вазари и јуко, која су му донела још једну победу у другом колу. Одлични Рус Руслан Годизов нашао је у трећем колу решење за нашег Немању. Ипак, Звездин првотимац је већ у следећим мечевима још једном показао зашто је у врху међународне џудо сцене. У првом колу репесажа наставио је са победама као што смо и навикли. Немца Тима Грамкова победио је са два јукоа. Максималним резултатом 10:0 победио је Украјинца Авагајана Грачика у наредном мечу. У дуелу који је одлучивао о бронзаној медаљи наш Немања Мајдов је тријумфовао над Французом Омаром Далфом и тиме наставио низ одличних резултата на међународној сцени.

– После злата на Првенству Србије рекао сам да је следећи циљ управо такмичење у Лајбницу и то сам испунио. Овај успех поклањам мом оцу и тренеру Љубиши Мајдову за његов рођендан – рекао је Немања Мајдов.

Повезане вести

Leave a Comment