Moja Crvena Zvezda
ВажноВатерполоНајновије

Јеленић: Чин двојице репрезентативаца је за сваку осуду и то не сме проћи некажњено

Након скандалозног суђења које је обележило реванш финала српског плеј-офа, први човек Ватерполо клуба Црвена звезда, Виктор Јеленић, осврнуо се и на ништа мање скандалозну прославу победе двојице репрезентативаца из редова Партизана Димитрија Ристичевића и Немање Вица, који су носећи увредљив транспарент показали непоштовање не само ривалског клуба већ и својих другова са супротне стране, тако да правдања да нису погледали шта пише на спорној крпи не пију воду.

– Срамота. Велика срамота за двојицу младих репрезентативаца Србије. Ако су се већ ухватили транспарента морали су да знају шта на њему пише. Уместо да се постиде увредљивих порука својих навијача, они су се на базену хвалили тим подухватом. Због оваквог потеза двојице ватерполиста морали би да реагују Савез и Партизан. Овај њихов чин би морао да осуди сваки нормалан човек. То што су урадили не сме да прође некажњено. Поврх свега би обојица требало да се преиспитају због чега су тако поступили. Једно су играчи, сасвим друго су навијачи. С друге стране су биле њихове колеге, пријатељи, колико год да је велико ривалство у базену, колико год да је финале било напето и неизвесно, ово је недопустиво – закључио је Јеленић.

Очекује се реакција Ватерполо савеза Србије поводом овог скандала, а у случају да изостане, биће то знак да у српском ватерполу све функционише у корист само једног клуба и да су остали небитни, што је наговештено и наставком такмичења у регионалној лиги свих осталих клубова из Србије након срамног избацивања Црвене звезде, иако је првобитно било речи да ће сви одустати уколико шампион Европе из 2013. године не буде наставио такмичење са целокупним играчким кадром.

Повезане вести

2 comments

Zvezda ooo ♥ мај 28, 2016 at 09:18

Ne treba ništa da nas čudi.To je samo nastavak ustaške ideologije kluba kome smeta sve što je CRVENO-BELO,i čija mržnja prema nama prevazilazi sve granice.Onaj odozgo ipak vidi sve.ZVEZDO ,ZGAZI IH SVE.

Reply
mmm мај 28, 2016 at 18:48

Kada je Tempo posle drugog Svetskog rata kopirao CSKA iz Moskve i napravio vojni klub Partizan on je iz Zagreba doveo skoro ceo tim. Medju njima je bio Branko Zebec koji je po kafanama pricao da je Bobek bio u domobranima. Kada je ovo cuo Broz naredio je Tudjmanu da ode u Partizan i da to resi. Tako je Tudjman postao Predsednik Partizana i on je Zebeca oterao u Zvezdu. Kasnije se Bobek zalio da nije mogao dizajntirati crno bele boje na dresu nego su pravili kombinaciju beli dresovi i crna gacice. Inace u to vreme je u Zagrebu crna boja bila omiljena.

Reply

Leave a Comment