Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаКошаркаНајновије

Радоњић: Чека нас тешка утакмица у Митровици

Кошаркаши Црвене звезде наставили су са низом победа у домаћем такмичењу, овога пута на почетку плеј-офа у првом полуфиналном сусрету против Мега Лекса.

Црвено-бели су добром одбраном потпуно зауставили ривала и осим прве и дела друге четвртине нису имали већих проблема да стигну до вођства у полуфиналној серији. Тренер браниоца титуле, Дејан Радоњић, био је задовољан исходом, али је нагласио да неће бити лако у другом сусрету који је на програму у недељу.

– Остварили смо оно што смо желели, одбранили смо свој терен. Све наше утакмице са Мегом су тешке. Могло је боље у нападу, али смо градили резултат и били бољи од противника. Свестан сам да нас чека тешка утакмица у Митровици, они су код куће увек добри.

Квинси Милер је имао мању минутажу него иначе. Разлог томе била је повреда почетком последње четвртине, али Радоњић као ни у неким претходним случајевима није био забринут по питању наступа најбољег стрелца екипе у наредним мечевима.

– Милер је добио ударац у ногу и ништа више – истакао је Звездин стратег, чиме је потврдио да је само желео да сачува своју узданицу за следећу утакмицу.

Повезане вести

Leave a Comment