Moja Crvena Zvezda
ВажноВатерполоДомаћа такмичењаНајновије

Јеленић: Срамотно! У животу нисам видео овакву судијску крађу

Виктор Јеленић, први човек црвено-белих, некадашњи репрезентативац и Звездин ватерполиста био је резигниран криминалним суђењем у другој утакмици финала српског плеј-офа.

– Шта да кажем, честитам Партизану, они се боре за титулу, али овако да се добије једна утакмица, ово је нечувено. Нисам видео у животу овакву судијску крађу. У реду је ми смо изгубили ову прву утакмицу кући, али реално ово је било срамотно!

Јеленић је затим са киселим осмехом на лицу констатовао да Звезда и да је освојила титулу не би могла да игра у најелитнијем европском такмичењу због неспортских правила која су дошла на снагу од пре пар година, баш у време након освајања титуле првака Европе црвено-белих.

– Шта може да се уради – ништа. То је готово. И овако је овај спорт доведен до апсурда овде код нас, пошто и да смо узели титулу, на пример, не би могли да играмо Лигу шампиона, јер Партизан има “вајлд карту“ и они директно играју Лигу шампиона. Значи опет би Звезда пролазила кроз квалификације и то је нечувено. Шта ћете, честитам још једном Партизану, нормално, они се боре, раде шта могу и како им све дозвољавају…

Повезане вести

2 comments

mmm мај 26, 2016 at 18:24

Viktore pokazao si se kao pravi Zvezdas. Dobro je da je televizija ovo prenosila i neka se vidi sta je od domaceg vaterpola napravio Sostar, koji je pre neku godinu dao izjavu: Neki bi zeleli da u Srpskom vaterpolo prvenstvu bude neizvesna borba za titulu. Nadamo se da je ovo poslednji trzaj Sostara i njegovih grobarskih sponzora koji su unistili u Srbiji mnogo vise nego sto je to slucaj u sportu.

Reply
Sone мај 26, 2016 at 13:38

Necuveno je postati njihova filijala na pocetku sezone. E moj ti.

Reply

Leave a Comment