Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Звезда ТВ | Рајко, Вуле, Лука

У новој епизоди Звезда ТВ, моћи ћете да видите ексклузиван снимак свечане церемоније која је организована у музеју нашег клуба.

Иако нису били присутни на додели медаља, тројица младих фудбалера носе велике заслуге за освајање 27. шампионске титуле Црвене звезде. Наравно, реч је о Предрагу Рајковићу, Вукашину Јовановићу и Луки Јовићу, а управо је у њихову част приређена мала свечаност у музеју стадиона „Рајко Митић“.

1Kod-predsednika

Клуб је желео да изненади своје некадашње првотимце, и накнадно им уручи медаље. Тако је Предраг Рајковић, некадашњи капитен црвено-белих, медаљу примио од Милене Васић. Александра Гудељ је у име клуба медаљу уручила Вукашину Јовановићу, док је Лука Јовић своје признање добио од Мирке Васиљевић. Тројицу младих фудбалера дочекали су и председник Светозар Мијаиловић, односно генерали директор Звездан Терзић.

– Током церемоније на Маракани, играо сам утакмицу тако да нисам могао да пратим уживо, али сам касније гледао на интернету. Драго ми је што сам са шест утакмица учествовао у походу на титулу и честитам момцима на великом успеху, а криво ми је што као капитен нисам подигао пехар – рекао је некадашњи капитен Црвене звезде, Предраг Рајковић.

1Predrag-Rajković

– Увек је лепо вратити се на Маракану, и захвалио бих се на пажњи људима који су нас се сетили. Имао сам и директан пренос из свлачионице, Груја ми је преносио све што се дешава, и стварно ми је јако драго јер знам кроз шта смо прошли почетком сезоне и шта смо све издржали – речи су Вукашина Јовановића.

– Драго ми је да сам стигао на прославу. Био сам на терену, али нисам могао да будем на постољу и било ми је много жао. Ипак, драго ми је да нам је данас указана част и да смо на овај начин и ми обележили титулу – рекао је Лука Јовић.

Повезане вести

Leave a Comment