Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаКошаркаНајновије

Радоњић: Треба нам подршка са трибина у петак

Забрињавајуће је деловала игра Црвене звезде против ФМП-а током највећег дела првог полувремена. Свестан је тога и тренер браниоца титуле Дејан Радоњић, који опомиње да је наредни противник, екипа Мега Лекса, знатно јача него у финалној серији АБА лиге.

– Прво полувреме није било добро, испод сваког нивоа, а друго је било боље. Разлоге бих задржао за себе. У полуфиналу ћемо морати да будемо много, много бољи него што је то било вечерас јер нас чека Мега која је јача него што је била.

Мега је у шест мечева Супер лиге Србије бележила просечно чак 96,3 поена, по чему је далеко најефикаснија од свих осам клубова елитног ранга такмичења, па Радоњић с правом очекује од својих пулена да буду на максимуму у полуфиналној серији.

– Супер лига иде у очекиваном ритму, на сваких неколико дана. Једно полувреме не може да донесе код било кога промену када се гледа озбиљност, начин игре. Сада само треба да будемо спремни да против Меге одиграмо јако добро, јер једино тако можемо против њих.

Стратег браниоца титуле најавио је да се нада да ће талентовани Марко Гудурић бити спреман за почетак плеј-офа.

– У среду ће имати преглед, па ћемо видети прецизно. У неку руку је и превентивно пропустио утакмицу. Надам се да ће бити спреман.

Радоњић је додао да следеће сезоне очекује Митровићеве најбоље игре, а затим је позвао навијаче да подрже тим у борби за одбрану трофеја.

– Надам се да ће нам навијачи помоћи у петак, потребни су нам, треба нам подршка, боримо се за трофеј у домаћем првенству. Очекујем да дођу у броју који ће за нас мотивационо бити јако битан – истакао је Радоњић и присетио се прославе 27. шампионске титуле фудбалера од пре пар дана нагласивши да је био фантастичан осећај када се екипа појавила на утакмици фудбалског клуба пред више од 40.000 људи.

Повезане вести

Leave a Comment