Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаКошаркаНајновије

Радоњић није забринут због ударца који је Лазић добио у Ваљеву

Шампиони Србије протутњали су Ваљевом и забележили још једну убедљиву победу у групи Б Супер лиге, а тренера Дејана Радоњића није превише забринула повреда борбеног бека и заменика капитена Бранка Лазића.

Кошаркаш са највише утакмица у овој генерацији Звездиних кошаркаша након судара на половини треће четвртине није могао да настави меч, па је отишао у свлачионицу. На срећу, није озбиљније повређен, што је Звездин стратег потврдио после утакмице.

– Најбитније је да Лазић није добио толико јак ударац да би се причало о повреди. Што се меча тиче задовољан сам игром и битно је да се одржи добар амбијент с обзиром на ритам утакмица. Имамо само један дан да се спремимо за дуел са ФМП-ом и знамо да постоји теоријска шанса да изгубимо прво место, тако да знамо шта нам је чинити. Желимо да наставимо серију и да са шест победа прођемо у полуфинале плеј-офа – истакао је Радоњић после тријумфа на гостовању против Металца.

Меч за прво место у групи Б, против ФМП-а, у коме ће домаћин бити Црвена звезда, на програму је у уторак од 19 часова у дворани “Александар Николић“.

Повезане вести

Leave a Comment