Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Луковић: Одмор, па припреме

Један од снова капитена Црвене звезде Александра Луковића је испуњен. Као капитен, имао је част да подигне пехар намењен шампиону државе.

Звездин централни бек сматра, као и остатак тима, да је сезона трајала предуго.

– Баш се одужило, поготово нама јер смо одавно стекли велику предност и било је само до нас да приведемо посаo крају. Честитао бих свима – играчима, навијачима, стручном штабу и људима у клубу на освајању титуле. Захвалио бих се свима који су нас подржавали. Сада идемо на заслужени одмор да напунимо батерије. Већ за три недеље крећу припреме, немамо много времена за славље – рекао је Луковић.

Мисли су сада усмерене ка европским изазовима и успесима којих су навијачи гладни.

– Волео бих да ова екипа остане на окупу, и да уз пар појачања пробамо да направимо нешто у Европи. Мало се олако прича о Европи, неће бити лако и много ће зависити од жреба, али и од тога да ли ћемо сви на време започети припреме – јасан је Звездин капитен.

Миодраг Божовић, шеф струке Црвене звезде, у више наврата је добио громогласне овације целог стадиона.

– Морам да кажем да, с обзиром на то да сам играо и у иностранству, никада нисам радио са бољим тренером од Миодрага Божовића. Било нам је тешко током ове године, знамо кроз шта смо прошли, и да није било Грофа да одржи атмосферу не бисмо дошли до овога где смо данас. Захвалио бих се и момцима који нису пуно играли ове године, били су максимално позитивни и верујте да је њихова заслуга заиста велика. Сви смо дисали као један, борили смо се и на крају смо заслужено освојили титулу – закључио је Луковић.

Повезане вести

Leave a Comment