Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаКошаркаНајновије

Шампион гостује у Ваљеву

Кошаркаши Црвене звезде Телеком у недељу од 17 часова играју меч претпоследњег кола групне фазе кошаркашке лиге Србије у Ваљеву против екипе Металац Фармаком.

Изабраници Дејана Радоњића после четири одиграна кола имају максималан учинак и у Ваљево иду са амбицијама наставка победничке серије.

У првом сусрету у хали „Александар Николић“, црвено-бели су славили резултатом 102:67, али меч у Ваљеву ће бити сигурно неизвеснији с обзиром на паклени ритам у коме се игра кошаркашка лига Србије.

Пред меч петог кола, Никола Ребић је истакао да тим опрезно улази у ову утакмицу јер Металац поред свих проблема игра добро на свом паркету, али и да се нада да ће његов тим у победничкој атмосфери ући у завршницу првенства:

„Без обзира на резултатски значај гостовање у Ваљеву је увек неугодно за сваког противника. Екипа Металца добро игра на свом паркету, јесу поремећени променама и на клупи, али су се појачали појединим играчима. Без обзира на све, улазимо и у ову утакмицу са 100 посто. Желимо да наметнемо свој ритам и да у победничкој атмосфери уђемо у заврсницу домаћег шампионата.“

Сусрет у Ваљеву почиње у недељу од 17 сати, а српски шампион биће јачи за Таренса Кинзија који се враћа у тим након лакше повреде. Меч последњег кола кошаркаши Црвене звезде играју у уторак од 19 часова у дворани „Александар Николић“ против екипе ФМП-а.

Повезане вести

Leave a Comment