Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновијеРепрезентација

На списку селектора Србије шест играча Црвене звезде

На проширеном списку селектора Александра Ђорђевића, пред квалификациони турнир у Рију, 6 кошаркаша Црвене звезде Телеком: дебитант Марко Гудурић, Немања Дангубић, Стефан Јовић, Василије Мицић, Марко Симоновић и Владимир Штимац.
Још једна потврда одличне сезоне КК Црвена звезда Телеком, стигла је у четвртак, пошто је селектор сениорске репрезентације Србије Александар Ђорђевић објавио је шири списак од 24 имена играча који ће бити у конкуренцији за учешће на Олимпијском квалификационом турниру у Београду.

На проширеном списку селектора, налазе се и 6 црвено-белих кошаркаша: дебитант Марко Гудурић, Немања Дангубић, Стефан Јовић, Василије Мицић, Марко Симоновић и Владимир Штимац.

Прво окупљање и почетак припрема, на које ће са овог списка бити позвано 16 играча, заказано је за половину јуна у београдском хотелу „Краун Плаза“.

Турнир је на програму од 4. до 9. јула у „Београдској арени“, а Србија ће играти у групи А са Порториком и Анголом, док су у групи Б Чешка, Летонија и Јапан. Само ће победник обезбедити пласман на Олимпијске игре 2016. у Рио де Жанеиру.

Повезане вести

1 comment

Pera мај 19, 2016 at 17:19

Čestitke igračima ali mi je krivo što ovaj ove godine od Grka namagarčeni trener nije primetio našeg po meni najboljeg igrača Branka Lazića. Ima nekoliko glumaca u ovom timu od Milosavljevića koji nema kvalitet za reprezentaciju i boli činjenica da dečko koji može mnogo pomoći nije dobio šansu da se dokaže i satisvakciju za poslednjih par sezona izuzetnih partija. Šteta, takodje što je Luka bio povredjen cele sezone jer mislim da mu je mesto u ovom odabranom društvu pre nekih koji su statirali u timovima gde su igrali.

Reply

Leave a Comment