Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКошаркаНајновије

Честитка Црвене звезде Телеком, захвалност Ватутина

КК Црвена звезда Телеком честитао је и писменим путем челницима ЦСКА освајање 7. титуле првака Европе.

Такмичарска сезона 2015/2016 у Евролиги завршена је у недељу у Берлину, многи ће је памтити осим по освојеном трофеју ЦСКА у одличном финалу са Фенербахчеом, и по изванредним партијама јединог српског представника у елитном такмичењу Црвене звезде Телеком.

Црвено-бели су заустављени у четвртфиналу од каснијег победника екипе ЦСКА, а након 7. титуле у историји “армејаца“ међу првима честитку је у име српског клуба на адресу ЦСКА упутио директор клуба Давор Ристовић.

Одговор је убрзо стигао из Москве од стране Председника ЦСКА Андреја Ватутина:

“Најискреније вам хвала на честиткама. Ви сигурно добро знате колико је напорног и великог рада потребно како би се стигло до крајњег циља у Евролиги. За нас је јако важно да осећамо поштовање и уважавање од представника водећих клубова у Евролиги. Желим Вам пуно среће у финишу сезоне, и видимо се ускоро поново у евролигашким дуелима“ – стоји између осталог у писму првог човека московског клуба.

Кошаркаши Црвене звезде Телеком и ЦСКА, након три утакмице у четвртфиналу овогодишњег издања Евролиге, састаће се и наредне сезоне најмање два пута у новом формату елитног такмичења које ће бројати 16 клубова.

Повезане вести

Leave a Comment