Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатЖенски фудбалНајновијеФудбал

Фудбалерке поново стигле до бода

Бод по бод скупљају фудбалерке Црвене звезде у плеј-офу. Овога пута су у мечу 4. кола одиграле без голова против Машинца на помоћном терену стадиона “Рајко Митић“.

Резултат утакмице може да завара, јер је виђен добар фудбал, а само су лопте у мрежи недостајале да повољан утисак буде комплетан. Гошћама из Ниша требала је победа у Београду како би остале у шампионској трци са суботичким Спартаком, али до ње нису могле против црвено-белог тима на гостовању, тако да је Спартак обезбедио нову титулу два кола пре краја и поред ремија са Војводином у Новом Саду (1:1).

Било је прилика на обе стране, али ни црвено-беле, ни фудбалерке из Ниша нису успеле да их реализују. У Звездином тиму најбољи утисак оставила је Јована Стојановић, која је стизала на сваки део терена, делила лопте саиграчицама и попут маратонца превалила гомилу километара у великој борби. Добре партије пружиле су Дејана Стефановић и Костариканка Данијела Круз, а у екипи Машинца најбоље су биле Кристина Крстић и Александра Кожовић.

1cz-mas0-0

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – МАШИНАЦ 0:0

Београд – Помоћни терен стадиона “Рајко Митић“. Гледалаца: 150. Судија: Тамара Павловић (Чачак). Жути картони: Миладиновић (Црвена звезда), Лазаревић, Васиљковић (Машинац).

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Милојевић (од 46. Ивановић), Тришић, Т. Ђорђевић, Стојановић, Круз (од 88. Благојевић), Стефановић, Миладиновић (од 90. Трифуновић), Агбаба (од 63. Ерац), Тенков, Мијатовић, Аранђеловић.

МАШИНАЦ: Маринковић, Стевановић, Смиљковић (од 17. Вучковић), Мима Станковић (од 46. Трнавац), Милица Станковић, Мишељић, Ивановић (од 72. Шарац), Крстић, Лазаревић, Кожовић, Васиљковић.

Два кола пре краја плеј-офа Црвена звезда се налази на трећем месту са шест освојених бодова, једним више од четвртопласиране Војводине. Спартак је први са 24 бода, а Машинац други са 18 бодова. У следећем колу Звезда гостује против Спартака у Суботици. Познат је и нови члан Супер лиге. То је екипа Обилића, која се пласирала у елитни ранг освајањем Прве лиге Србије.

1ten

1milad1kruz1agbaba1][1;'1j.;1;1[]1'1,]

Повезане вести

2 comments

Zarkovacki Grof мај 17, 2016 at 12:55

Sto ne obavestavate ovde kad se igraju ove utakmice da dodjemo da bodrimo svoje ljubimice?dajte i tabelu malo vise informacija o zenskoj sekciji SD Crvena Zvezda

Reply
Goran мај 17, 2016 at 18:04

Imas vise toga na sajtu SD Crvena Zvezda…

Reply

Leave a Comment