Moja Crvena Zvezda
ВажноВатерполоДомаћа такмичењаНајновије

Шампионке сигурном игром до финала

Ватерполисткиње Црвене звезде пласирале су се у финале плеј-офа након тријумфа против Таша 2000 у реваншу полуфинала резултатом 17:5 (5:1, 3:2, 4:1, 5:1).

Црвено-беле су још једним убедљивим тријумфом двоцифреном разликом успешно решиле задатак и стигле до трећег узастопног финала националног шампионата.

Ни мањи играчки фонд није био проблем за разиграну црвено-белу чету која је стартовала са 5:1 након прве деонице. Ривал је највећи отпор пружио у другом периоду игре, али је бранилац титуле и ову четвртину решио у своју корист и на полувремену имао пет голова предности (8:3). Звезда је у наставку рутински привела меч крају, постигла још девет погодака и очекивано стигла до завршне представе после два сусрета.

Драгана Ивковић је пружила још једну одличну партију. Са шест погодака била је најефикаснија на утакмици. Подршку су јој пружиле Јована Пантовић са четири и Лара Лука са три поготка, Јована Дујовић је два пута била прецизна, а Теодора Рудић и Исидора Дамњановић су по једном затресле мрежу.

ТАШ 2000 – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 5:17 (1:5, 2:3, 1:4, 1:5)

Београд – Базен Ташмајдан. Гледалаца: 100. Судије: Клисура и Велкић. Искључења: Таш 2000 4, Црвена звезда 2.

ТАШ 2000: Лазић, Максимовић, Мишковић, Ђурђевић, Јосифовић 1, Радојчић, Миловановић, Новаковић 1, Капларевић, Х. Илић 1, Ј. Илић 1, Згоњанин, Лујић.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Александровић, Пантовић 4, Рудић 1, Дујовић 2, Лука 3, Дамњановић 1, Ивковић 6, Влаховић.

Црвено-беле ће сачекати ривала у финалу, јер је у другој полуфиналној серији између Новог Београда 011 и Врачара резултат у победама тренутно изједначен.

Повезане вести

Leave a Comment