Moja Crvena Zvezda
Женски фудбалФудбал

„Битка за бебе“ из другог угла: Јована Дамњановић

Новак Ђоковић, Владан Лукић, Роберт Просинечки, Јована Дамњановић – да ми је неко рекао да ћу са оваким легендама играти у нападу не бих му веровала, овако нешто нисам могла да сањам ни у најлуђим сновима, а јуче се заправо све то и догодило…

На јучерашњој хуманитарној утакмици ,, Битка за Бебе” није било пораженог, сви смо победили.

Много људи на свету машта да само упозна Роберта Просинечког,они који су га упознали имали су велику част, а замислите како је тек нама који смо са таквим мајстором играли у екипи. И после 15-так година од престанка активног играња фудбалом он је јуче показао зашто се и данас сматра једним од најбољих играча икада.

Раме уз раме са њим, такође велики мајстор, а сада председник наше Звезде Владан Лукић, који је и јуче са два гола подсетио све присутне на стадиону какав је голгетер био. Уз господина Просинечког и Лукића, највећа атракција је био и Ноле Ђоковић, који је још једним својим гестом показао зашто је светски број један у сваком смислу.

Такође, Ноле је показао да се одлично сналази у копачкама и да би да је можда одлучио да буде фудбалер био расни голгетер. Што се утакмице тиче, иако је била хуманитарног карактера, обе екипе су желеле да победе. Мада резултат би био још већи у нашу корист да се у другом полувремену екипе Монтевидео нашао и неки глумац, а не само фудбалери. Наравно, Монтевидеовићима ћемо радо пружити реванш, уколико наравно то буду смели.

Још једном би се свима захвалила на овом прелепом дану и акцији, која ће нам свима остати у лепом сећању јер смо сви заједно учинили несто хумано.

Повезане вести

1 comment

srdjan сеп 29, 2011 at 13:30

Fino Jovana, vidi se da si pametna djevojka. Zelim ti puno srece u nastavku karijere.

Reply

Leave a Comment