Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаКошаркаНајновије

Црвено-бели сениори гостују у Железнику

Кошаркаши Црвене звезде Телеком гостују у недељу од 13 часова у Железнику где их очекује утакмица са ФМП-ом, у оквиру 3.кола кошаркашке Суперлиге.

Меч у Железнику између две екипе које воде у групи са по две победе, играће се у дворани „ФМП“ у Железнику у недељу са почетком од 13 часова.

Меч треће рунде биће уједно и највећи изазов за црвено-беле након две убедљиве победе на старту лиге, против Тамиша и Металца. Први велики тест за Црвену звезду Телеком очекује и Марко Гудурић, који добро познаје своје прошлосезонске саиграче из Железника:

„Очекује нас сигруно највеће искушење у досадашњем току Суперлиге у такмичењу по групама, након две победе. Екипа ФМП-а има квалитет, има младу екипу и агресивност на терену. Морамо врло озбиљно да схватимо ову утакмицу, која ће сигурно бити тешка, и очекујем велику борбу за сваки поен, на крају и победу. Позивам и наше навијаче да дођу у недељу на утакмицу у Железнику“ рекао је првотимац црвено-белих, и играч који је поникао у ФМП-у, Марко Гудурић.

Утакмица у Железнику је прва у серији од три меча које црвено-бели играју као гости, након ове утакмице следе гостовања у Панчеву и Ваљеву.

Карте за утакмицу у Железнику продаваће се у недељу од 11 часова на благајнама дворане по цени од 400 динара.

Повезане вести

Leave a Comment