Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Нови шампион шампионски у Сурдулици!

Срђан Плавшић

Црвена звезда је убедљивом и офанзивном игром од самог старта савладала најпријатније изненађење овогодишњег првенства, резултатом 4:1.

Кренули си црвено-бели офанзивно од самог старта, али је поклон Луковића искористио Делетић већ у 10. минуту. Након тога је уследила тотална офанзива Црвене звезде.

Ређали су се шутеви пред голом Ристића, али је у првом полувремену само Катаи био прецизан, и то два пута.

У наставку нешто мирнија игра и још два поготка, Вијеире и његове замене, Орландића.

Пренос уживо сте могли да пратите на нашем сајту.

Радник: Ристић – Марковић, Симоновић, Вуковић, Миловановић – Мутавџић, Путинчанин, Делетић – Ф. Стојановић, Арсић, С. Стојановић.

Црвена звезда: Кахриман – Петковић, Рендулић, Луковић, Анђелковић – Ле Талек, Ристић – Срнић, Плавшић, Катаи – Вијеира.

2. минут: Агресивно су кренули од самог старта играчи Звезде, са жељом да се покажу у знатно бољем светлу него у последња два меча.

4. минут: Прва шанса на мечу за домаће. Вуковић је остао сам на другој стативи и ухватио волеј, али је Кахриман добро покрио ближи угао и избацио лопту у корнер.

7. минут: Кахриман је испуцао кратку лопту, Стојановић добио пас у простор, али је Звездин голман истрчао на време и први покупио лопту.

10. минут: Радник води 1:0! Петковић је одиграо пас уназад ка Луковићу, он се беспотребно дриблао и изгубио лопту, а Делетићу није било тешко да обиђе Кахримана и погоди празан гол.

13. минут: Први шут Црвене звезде, Ристић је пробао са ивице казненог, али лопта иде преко гола.

15. минут: Срнић је ушао у казнени по левој страни, пробао да шутира, али такође послао лопту преко гола.

18. минут: Први шут у оквир гола, Катаи је пробао, али слабо и право у Ристића.

21. минут: Први Катаи, па Ристић са дистанце, али оба пута лопта одлази поред гола.

22. минут: Два пута су скидали домаћи лопту са гол линије. Оба пута је Анђелковић прошао по левој страни, убацио лопту у средину, прво се одбила од играча Радника, а други пут је Срнић пробао главом, међутим Миловановић је био добро постављен.

24. минут: Ристић је извео корнер, Петковић је акробатским шутем пробао на другој стативи, али је био непрецизан.

25. минут: Севнула је контра домаћих, Стојановић је ушао у казнени по десној страни, али је погодио само спољни део мреже.

29. минут: И Срђан Плавшић је пробао свој шут, али лопта поново није ишла у оквир гола.

30. минут: ГООООЛ, КАТАИ! Ристић је извео слободан ударац са десне стране, а Катаи је само потурио ногу на другој стативи. Исплатила се офанзива Црвене звезде.

34. минут: Поново је тукао Катаи, али поред гола са ивице казненог простора након проигравања Вијеире.

36. минут: Симоновић је титрао лопту главом на ивици казненог простора, забављао публику, али је изгубио лопту, а Вијеира након доброг дриблинга маши празан гол.

43. минут: Ле Талек је натрчао на лопту, шутирао, погодио Срнића, али већ савладани Ристић је поново имао среће јер је лопта прошла поред гола.

44. минут: Филип Стојановић је примио лопту и шутирао из окрета, али је правовремено интервенисао Рендулић.

45. минут: ГОООООЛ, КАТАИ. Кружила је Звезда, Ристић је примио лопту на другој стативи, одложио за Катаија на ивици казненог простора, а он из корака левом ногом сместио лопту иза леђа Ристића.

Крај првог полувремена.

54. минут: Доста мирнији темпо на старту другог полувремена, први покушавају домаћи преко Арсића, али лопта одлази преко гола.

56. минут: ГООООЛ, ВИЈЕИРА! Плавшић је шутирао, лопта се одбила до Вијеире који из казненог простора лагано смешта лопту у мрежу.

62. минут: Плавшић је прошао по левој страни, пронашао у казненом простору Вијеиру који главом шутира поред гола.

71. минут: Вијеира је одлично прихватио дугу лопту, ослободио се двојице играча, али је Ристић правовремено истрчао. На другој страни, Овусу шутира из трка, али далеко поред гола.

74. минут: Гаврић и Орландић мењају Срнића и Вијеиру.

79. минут: Рачић мења Катаија.

85. минут: Ристић поново туче са дистанце, али његов презимењак на голу Радника уз доста муке избија лопту у корнер.

89. минут: ГОООООЛ, ОРЛАНДИЋ! Ле Талек је добио у казненом лопту од Плавшића, послао је одмах на другу стативу где је све испратио Орландић.

Крај утакмице!

Повезане вести

5 comments

Boban мај 15, 2016 at 00:54

Da je Luković igrao u prvom delu sezone,teško bi videli titulu.Ako je Rendulić spor,šta su Pavićević,Luković i Edson?

Reply
cezar79 мај 14, 2016 at 21:58

Gledao uzivo! Plavsic decko atomski mrav, svaka cast kako igra, Katai odlican(kad je Zainteresovan), Le Talek standardno dobar, Ristic solidan, ostali sareno! Kompletna odbrana za remont!

Reply
Bata мај 14, 2016 at 21:22

Lukovicu hvala na svemu ali je vreme da uzivas u penziji ,Kataji majstorsi , Plavsic odlican a ostali solidni .

Reply
DejanS мај 14, 2016 at 19:39

Lukovic rupetina, Kahriman degazira lopte malo posle 16 njima na noge, Ristic sutira kao baba… da nam nije bilo stranaca sa kojima smo koliko toliko pogodili ove godine, … fudbal nam je ocaj zivi.

Reply
otpisani101 мај 14, 2016 at 19:19

lukovic je komedija…nije ni za klupu,bolje je za njega da batali fudbal i ne bruka se više…pa i krneta nije imao ovoliko grešaka koje su više nego smešne…krnetu smo pljuvali a ovaj je kapiten…jadno i bedno…

Reply

Leave a Comment