Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеТрансфериФудбал

Божовић потврдио интересовање Звезде за Фибела

Пред утакмицу са Радником у оквиру 36. кола Суперлиге, на конференцији за медије говорио је шеф струке Миодраг Божовић и везиста Ненад Гаврић.

„Неће бити нимало лако, поготово што смо ми добар изазов за све противнике. Очекујем да победимо, треба ову утакмицу да решимо у своју корист због клуба. Мислим да ћемо сезону привести крају онако како треба. Они који су мање играли ће имати прилику да покажу јер ћемо на крају сезоне направити спискове ко треба да иде, а ко да остане. Они код којих имамо дилему ће бити у прилици да покажу да треба да остану“ рекао је Божовић а преноси „Мондо“.

Гроф није желео да прича о судбини Едсона у Звезди, али је рекао да је француски штопер из Мордовије Томас Фибел међу играчима на „скенеру“.

Гроф је истакао да је тешко пронаћи мотив за утакмице обзиром да је титула освојена.

„Тешко је пронаћи мотив, с обзиром на то да смо још пре три-четири месеца били прваци. Осетио се пад мотивације, али имамо обавезу према клубу и навијачима, према дресу који носимо.“

Крилни везиста Гаврић је изнео своје утиске о предстојећој утакмици.

„Доказали смо да смо најбоља екипа у Србији. Ове три утакмице ћемо играти растерећеније, али ће циљ и даље бити три бода. Звезда у свакој утакмици тражи победу, тако ће бити и у суботу, као и у преосталим утакмицама.“

Повезане вести

Leave a Comment