Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаКошаркаНајновије

Радоњић: Поштедели смо Кинзија због стомачних проблема

Црвено-бели су у шампионском маниру започели Супер лигу Србије тријумфима код куће против Тамиша и Металца са 40 и 35 поена разлике и тиме наговестили да ће бити максимално спремни за одбрану важног пехара.

Никола Ребић је на последње две утакмице забележио по 10 поена и најавио да се на њега може најозбиљније рачунати у наредном периоду.

– Отворили смо утакмицу на прави начин. Добро смо приступили, од самог почетка наметнули неки наш ниво у одбрани и сваки играч је дао максимум, а то је проузроковало оволику разлику. Не бих пуно коментарисао утакмицу. Сваки играч је допринео победи и мислим да сада треба да се окренемо ФМП-у. То је меч за прво место у групи. ФМП игра стварно одлично ове сезоне и треба да се максимално спремимо за тај меч.

1reb

Дејан Радоњић је био задовољан издањем своје екипе у новој врло убедљивој победи.

– Одиграли смо меч против Металца тако да је свако урадио оно што је потребно да имамо једну стабилност свих 40 минута и наравно водимо рачуна о стварима које су потребне да у овом жестоком ритму будемо спремни за напоре који нас чекају и за наредни сусрет који нас чека за пар дана против ФМП-а. Захвалио бих се публици која је дошла да нас бодри. Срцем су уз нас. Сигуран сам да ће у наредним мечевима бити пуна хала и да ће амбијент бити добар.

Звездин стратег је затим предухитрио представнике седме силе, сам себи поставио питање и дао одговор због чега у екипи није било Таренса Кинзија.

– Оно што вероватно интересује сваког јесте шта је са Таренсом Кинзијем? Како кажу – тема. Да не би била тема – није му ништа. Неки стомачни проблеми јутрос и онда смо проценили да је боље да буде спреман за овај тренинг који имамо сутра – закључио је Радоњић.

Повезане вести

Leave a Comment