Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОдбојкаОдбојка

Звезда „Тим деценије“, Буцуљевић МВП

Одбојкашки клуб Црвена звезда је проглашен за „Тим деценије“, Максим Буцуљевић за најбољег играча (МВП) Винер Штетише Супер лиге у сезони 2015/16, а Душан Стојсављевић је добио признање за најбољег одбојкаша месеца априла на завршној свечаности Винер Штетише Супер лиге.

У пословној згради ВИГ Плаза, седишту Компаније Винер Штетише осигурање у Београду, одржана је свечаност поводом завршетка Винер Штетише Супер лиге за сезону 2015/16, односно јубиларне, 10. године сарадње Компаније Винер Штетише осигурање, Одбојкашког савеза Србије и Удружења одбојкашких клубова Првих лига.

На свечаности су проглашени најбољи у протеклој сезони, као и у протеклом месецу, а компанија Винер Штетише осигурање је уручила и специјалне поклоне.

1ab,

Светлана Смиљанић, члан Извршног одбора Компаније Винер Штетише осигурање, предала је поклоне (уметничке слике), поводом деценије успешне сарадње, Александру Боричићу, почасном председнику ОСС и председнику ЦЕВ, Гордани Лисов, председнику Управног одбора ОК Црвена звезда, која је са укупно 10 титула у женској и мушкој конкуренцији проглашена за “Тим деценије”, и Зорану Аврамовићу, директору маркетинга ОСС и Црвена звезда маркетинга.

1buc

За најбољег одбојкаша Винер Штетише Супер лиге у сезони 2015/16 проглашен је Максим Буцуљевић, капитен и техничар шампиона Србије, ОК Црвена звезда. Никола Грбић, први тренер мушке сениорске репрезентације Србије, предао је Максиму Буцуљевићу трофеј намењен најбољем играчу (МВП) Винер Штетише Супер лиге 2015/16. Исто признање у конкуренцији сениорки припало је Љиљани Ранковић, одбојкашици Визуре, из руку Зорана Терзића, првог тренера женске сениорске репрезентације Србије.

Захвалио бих се прво компанији Винер Штетише осигурање. Обукао сам тренерку на којој је лого компаније. Тим гестом сам хтео да покажем колико они нама значе. Хвала им до неба за прелепу сезону која је иза нас. Честитао бих мојим саиграчима који су успели да се изборе ове године са проблемима које смо имали. Честитао бих и тренеру којем није било лако да ради са нама, који се борио и на крају издржао и освојио дуплу круну – рекао је Буцуљевић присутнима.

Катарина Лазовић, примач Визуре, и Алекса Поломац, блокер Партизана, проглашени су за најбоље младе играче у сезони 2015/16. Светлана Смиљанић, члан Извршног одбора Компаније Винер Штетише осигурање, уручила им је чекове на 1.000 евра животног осигурања компаније Винер Штетише осигурања.

1stojs

Душан Стојсављевић, примач Црвене звезде, проглашен је за најбољег одбојкаша у априлу у Винер Штетише Супер лиги, у избору Спортског журнала, Компаније Винер Штетише осигурање, генералног спонзора Супер лиге и Удружења одбојкашких клубова Првих лига. Исто признање у конкуренцији одбојкашица добила је Маја Алексић, блокер Визуре. Љубица Вујачић, члан Извршног одбора Компаније Винер Штетише осигурање, предала им је чекове на 500 евра, новчане награде за најбољу одбојкашицу и најбољег одбојкаша месеца. Ненад Голијанин, председник ОСС, предао је Маји Алексић, блокеру Визуре, трофеј намењен најбољој одбојкашици, а Слободан Милошевић, генерални секретар ОСС је уручио Душану Стојсављевићу, примачу Црвене звезде, трофеј намењен најбољем одбојкашу у априлу месецу.

Част ми је што сам играч месеца на крају сезоне. Ово је велики успех за мене. Наравно да ништа не бих постигао без мојих саиграча, целог Клуба и руководства. Хвала компанији Винер Штетише осигурање што ову награду додељује младим играчима којима је ово подстрек за даљи рад и успех. Надам се да ће сарадња између ОСС-а и Винер Штетише осигурања и даље наставити да траје – изјавио је Стојсављевић.

1to

По завршетку свечаног дела церемоније, гости, одбојкашице и одбојкаши, представници клубова и медијских кућа, задржали су се на коктелу приређеном у њихову част.

Повезане вести

Leave a Comment