Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаНајновијеОдбојкаОдбојка

Околић након шампионског опроштаја: Хвала Звездо за свих осам година

Средњи блокер Црвене звезде и репрезентативац Србије Александар Околић након освајања пете узастопне шампионске титуле наговестио је да му је мајсторица финала плеј-офа против Војводине била последња утакмица у црвено-белом дресу.

– Шта да кажем – Хвала Звездо за свих осам година. Коначно је крај, крај са титулом, идемо даље. Честитке екипи Војводине на страшној борби. Ипак, ми смо показали да смо целе сезоне били квалитетнији и под условима који нису били тако сјајни, али смо се изборили и самим тим показали да играмо срцем и ничим другим. Честитке нашој екипи, честитке момцима на сјајној борби, на сјајној игри. Једна лепа сезона је иза нас, завршила се и идемо даље.

Околић је и ове сезоне био најбољи средњи блокер у лиги. У плеј-офу је забележио 107 поена на 12 утакмица, од тога 38 поена из блока, по чему је био лидер тима, док је у целој сезони остварио учинак од 309 освојених поена на 38 утакмица од могуће 42. Био је четврти поентер клуба у целој сезони и убедљиво најбољи блокер са укупно 118 поена из блока.

Александру желимо све најбоље у наставку каријере и надамо се да ће црвено-бели попут претходних сезона пронаћи адекватне замене за све одбојкаше који се отисну у иностранство предстојећег лета и од јесени поново јуришати на трофеје у домаћим такмичењима.

Повезане вести

Leave a Comment