Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаКошаркаНајновије

Изјаве Митровића и Радоњића након победе од 40 разлике

Бранилац титуле је силовито стартовао на почетку Супер лиге Србије тријумфом од 40 поена разлике против Тамиша. Дабл-дабл учинак Николе Ребића, Звездин индекс 133 и изузетно високи проценти шута од 82,6 одсто са линије слободних бацања, 63,6 одсто за два поена, 47,8 одсто за три поена и само 500 гледалаца обележили су меч у дворани “Александар Николић“, много познатијој по доскорашњем називу “Пионир“.

Капитен црвено-белих, Лука Митровић, честитао је противнику на коректном отпору, у границама могућности.

– Добар приступ, квалитетан од првог минута са наше стране, без обзира на противника и из таквог приступа дође до изражаја и та разлика у квалитету и ова убедљива разлика. Честитао бих играчима Тамиша на доста добром приступу и доброј игри у прва три периода. Вероватно су се и они ужелели утакмица, одавно нису играли. Пожелео бих им много среће у наставку, а ми се окрећемо наредним мечевима. Долазе нам АБА лигашке утакмице и треба се спремити за то.

1dejoo

Тренер шампиона Србије и АБА лиге, Дејан Радоњић, задовољан је партијом својих изабраника на старту последњег такмичења у овој сезони.

– Желим да честитам мом колеги и Кошаркашком клубу Тамиш на сјајном резултату који су постигли и наравно желим да играју са задовољством до краја Супер лиге и наравно без оптерећења, јер су урадили велики посао. Ми смо урадили ствари које су биле потребне. Могу бити задовољан. Наравно, треба да наставимо са радом и са припремама за мечеве који следе. Ритам ће бити јак, али ми смо навикли на то, тако да у овом тренутку се надам да ће Гудурић бити макар мало спреман за дуел против Металца, а да ће након тога моћи максимално да се укључи у рад да би што спремнији били из меча у меч.

Звездин стратег је објаснио да је Гудурић паузирао из превентивних разлога и да ће ускоро бити у тиму.

– Ради се о томе да је било потребно да узме неки дан да не би било у наредном периоду неких проблема. Не ради се уопште о нечему озбиљном. Једноставно је. Направили смо процену да ово време које смо имали искористимо да би га санирали и обезбедили да у периоду који следи он буде максимално спреман, тако да је он већ почео са лаганим тренинзима. Надам се да ће у понедељак радити конкретнији тренинг, тако да ће већ бити спреман, али у принципу нема ништа о чему би могло да се прича, јер би то било интересантно, да има нешто – закључио је Радоњић у свом стилу уз карактеристичан осмех.

Повезане вести

Leave a Comment