Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОсталоСтони тенис

Стони тенис: Банат очекивано изједначио, мајсторица у понедељак

Стонотенисери Црвене звезде поражени су у другом мечу финала плеј-офа против зрењанинског Баната у Београду резултатом 0:4.

Банат није прихватио одлагање сусрета због обавеза Александра Каракашевића у матичном клубу из Шпаније, па су црвено-бели одлучили да одморе и своју другу највећу узданицу Марка Јевтовића, што је гостима широм отворило врата ка победи која се могла наслутити, јер је домаћи тим наступио у шареном саставу који су чинили “стари вукови“ који су још у пуној снази Мирослав Јелача и Радиша Стојковић и талентовани Борис Михаиловић. Ипак, био је то скроман тим да би се могао равноправно носити са најбољим саставом из лигашког дела сезоне, па су гости добили све партије максималним резултатом уз напомену да је Стојковић предао меч, а Јелача одустао у својој другој партији.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – БАНАТ 0:4

Београд – Сала у Марулићевој. Гледалаца: 100.

Јелача – Радоњић 0:3 (9:11, 2:11, 7:11)

Стојковић – Мајсторовић 0:3 (предаја)

Михаиловић – Стругаревић 0:3 (1:11, 3:11, 3:11)

Јелача – Нађ Немеди 0:3 (4:11, предаја)

Мајсторица је на програму у понедељак у Кристалној дворани у Зрењанину. Остаје да се потврди тачан термин, а Звезда ће наступити у најјачем саставу, што значи да се у тим враћају Александар Каракашевић и Марко Јевтовић.

Повезане вести

Leave a Comment