Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаКошаркаНајновије

Почиње КЛС, Звезда брани титулу!

Кошаркаши Црвене звезде Телеком вечерас од 19 часова у дворани “Александар Николић“ играју меч првог кола кошаркашке лиге Србије против Тамиша из Панчева.

Бранилац трофеја налази се у групи Б заједно са екипама ФМП-а, Тамиша и Металца.

Непуних седам дана прошло је од освајања трофеја у регионалном такмичењу, тријумфом над екипом Мега Лекса са 3:0 у финалној серији, и већ данас црвено-бели започињу нову одбрану трофеја, домаћег првенства.

Тренер Дејан Радоњић изјавио је пред почетак лиге да његов тим након великог броја мечева ове сезоне улази у домаће такмичење после одређених проблема са повредама и нада се да ће његов тим на крају бити најбољи:

„Ми после оволиког броја утакмица и завршетка такмичења у којима смо учествовали улазимо у домаће првенство после одређених проблема са повредама. Приоритет нам је да се адаптирамо на ову ситуацију. Очекујем да ћемо добро радити, да ћемо кроз утакмице бити само бољи и да на крају будемо најбољи.“

Бек црвено-белих, Немања Дангубић сматра да ће његовом тиму требати пар дана одмора и да ће тим морати да се врати у ритам тренинга и поврати форму за Суперлигу:

„Имали смо два дана одмора и од четвртка смо кренули са тренинзима и полако се спремамо за Суперлигу која почиње у недељу. Морамо да се вратимо у ритам тренинга и да се пребацимо у наставак сезоне. Врло је кратко због распореда осталих лига, али ћемо морати да играмо као целе сезоне и да будемо најбољи у завршници.“

Фантастична сезона налази се иза црвено-белих, освојена је АБА лига, у најелитнијем европском такмичењу као једини српски представник стигли су до осам најбољих и као последња станица сјајне сезоне долази првенство Србије у коме су кошаркаши Звезде актуелни шампиони.

Први меч групе Б на програму је данас од 19 часова у дворани „Александар Николић“ против екипе Тамиша. Карте ће се наћи и на благајнама дворане све до почетка меча.

Повезане вести

Leave a Comment