Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Грујић: Сањао сам траку цео живот

Пре мање од годину дана, Марко Грујић је био један од „Звездиних клинаца“ који су добили шансу да заиграју у првих 11, уз неколицину старијих играча.

Данас, Марко Грујић је фудбалер који је своју екипу повео на утакмицу, играч који је по први пут са капитенском траком закорачио на терен и неко на кога се данас угледају многи Звездини клинци, чланови Омладинске школе.

– Да смо победили, верујем да би ми ова утакмица са Војводином била једна од најдражих. Постигао сам гол, по први пут понео капитенску траку Црвене звезде што је заиста невероватан осећај. Капитенску траку сам сањао и као клинац, и веома ми је драго што сам добио поверење стручног штаба, иако је поред мене било и искуснијих фудбалера. Нажалост, пораз је мало покварио утисак, али свакако ћу ове тренутке памтити заувек – пун утисака био је Мрко Грујић након утакмице.

Сви се надају да Црвена звезда неће више бити у ситуацији да своје утакмице игра без подршке публике. Грујић истиче да се одсуство „ветра у леђа“ и те како осећа на терену.

– Увек је за играче лепше да се игра пред пуним трибинама, и после две утакмице које смо играли на сабласно празној Маракани очекујем да навијачи за меч са Олимпијакосом дођу у великом броју. Преко пута нас ће бити веома квалитетна екипа која сваке године има запажену улогу у Лиги шампиона. Верујем да ће публика доћи да гледа и нас и њих и да ћемо имати велику подршку. Без њих и са њима није иста ситуација. Знамо колико нам значе, они су наш 12. играч, и знам да ће сутра бити јако важан фактор за нас – рекао је Грујић.

Повезане вести

Leave a Comment