Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаФудбал

Концерт за Косово и Метохију

ФК Црвена звезда позива своје навијаче да у суботу 1. октобра најпре присуствују утакмици Црвена звезда – Раднички (КГ) од 18,00 часова а затим и хуманитарном концерту под називом “За наше Косово и Метохију”. Бина за концерт биће, као и увек постављена испред северне трибине на атлетској стази Маракане.

Карта за концерт кошта 300 динара и продаваће се на благајнама нашег стадиона у петак од 11,00 до 18,00 часова, као и у суботу од 11,00 до почетка концерта.

Карта за северну трибину за утакмицу против Радничког коштаће 200 динара и сви који желе да гледају нову победу наше Црвене звезде и да присуствују концерту морају да купе две карте. Једну за концерт, другу за фудбал. Овакав сценарио је неопходан јер је организатор концерта удружење грађана “Делије север” које већ годинама помаже наш народ на Космету.

Управни одбор ФК Црвена звезда је такође донео одлуку да сав приход од продатих карата за северну трибину преусмери такође за јавне кухиње у енклавама на Космету којима је помоћ потребна свакодневно.

На концерту ће наступити Кики Лесeндрић и Пилоти, Ивана Жигон и Косовски Божури, група 357, музички састав Ф4 , ТХЦ ла Фамилиа и гости изненађења!

Дођите и будите део овог хуманитарног догађаја који јасно шаље поруку српском народу на Косову и Метохији да није заборављен!

Повезане вести

8 comments

CZovac сеп 29, 2011 at 02:25

Akcija lepa, i podrzavam je, ali iskreno mislim da nije dobro organizovana!
1. Stvara se pometnja sa sezonskim kartama, ipak mnogi su kupili te karte jer je sa njom omogucen ulazak na SVE prvenstvene meceve, i zaista kada dolazi do odstupanja od toga mnogi se ljute sa pravom, iako je razlog dobar i cilj je human.
2.Ako je vec karta obavezna za sever zbog protokola oko ulaska na koncert, pa sezonske karte ne vaze, da li to znaci da ne vaze za istok i zapad sezonske?
3. Budimo realni, Marakana nece biti puna, zasto se lepo istok ne bi zatvorio za utakmicu, a sever i zapad + boks za goste bili u opticaju!
Sezonske da vaze, a prihod od prodatih karata severa otisao za koncert.
Bina bi bila postavljena ispred istocne tribine, i svako ko je kupio kartu za koncert, bi mogao da ode tamo i da svopj doprinos akciji!
* cena karata za zapad, umesto 500, neka bude 450 rsd, sever neka bude 250rsd.
Verujem da bi ovakav pristup bio bolji!
No, bilo kako bilo…vidimo se na severu i koncertu!

Reply
М сеп 29, 2011 at 14:28

Da li je moguće da i dalje treba da se ljudima objašnjava šta i kako u vezi koncerta na Marakani?
Situacija je sledeća: sezonske karte neće važiti za utakmicu Crvena zvezda – Radnički 1923 SAMO ZA SEVERNU TRIBINU, dok će sezonske karte za istok i za zapad važiti za tu utakmicu! Ko god želi da dođe na koncert, on mora da kupi kartu za taj događaj i da je plati 300 dinara. Bez obzira na to da li si na severu, istoku ili zapadu, kartu za koncert moraš da kupiš ako želiš da prisustvuješ istom. Dakle, vas koji ćete na istok ili zapad niko ne tera da kupite karte za koncert. Vi možete da dođete na utakmicu i sa vašim sezonskim kartama da onda po zvaršetku utakmice odete kući. Ako želite da pomognete Srbima na Kosmetu, vi onda kupite karte za koncert po cebi od 300 dinara, s tim da je vaš izbor da li ćete zaista i ostati na njemu.
Onaj ko želi da gleda utakmicu CZBG – Radnički 1923 sa severne tribine moraće da plati ulaznicu za utakmicu po ceni od 200 dinara, jer sezonske karte za sever i samo za sever neće važiti toga dana.

Reply
CZovca сеп 29, 2011 at 20:53

Hvala za informaciju u vezi sezonskih karata za istok i zapad, ako je bilo precizirano sta i kako, onda sam ja verovatno to prevideo, moja greska!
Ali i dalje ostaje to, sto si i sam rekao: „Onaj ko želi da gleda utakmicu CZBG – Radnički 1923 sa severne tribine moraće da plati ulaznicu…“, e bas to moranje dovodi do pometnje, placeno je gledanje cele sezone, i red je da se to ispostuje, a onaj ko zeli i ko moze da plati kartu za koncert, neka plati!

Reply
М сеп 29, 2011 at 23:40

Ако се сећаш 2010. године, онда се вероватно сећаш да је хуманитарни концерт „За наше Косово и Метохију“ био одржан после завршетка утакмице Црвена Звезда – Металац Горњи Милановац. Тада је ситуација била следећа: свако ко је са северне трибине желео да гледа утакмицу или да присуствује концерту морао је да купи улазницу која је била јединствена и важила је за оба догађаја. Та јединствена улазница је коштала 500 динара. На такву идеју се дошло и овога пута, с тим да је због неких техничких разлога ФК Црвена звезда морао да уведе посебно улазницу за утакмицу Црвена звезда – Раднички 1923 Крагујевац, а посебна карта постоји за хуманитарни концерт. Јер, организатор концерта није ФКЦЗ, већ навијачка група Делије Север, с тим да наравно не би ни било концерта без огромне подршке и помоћи од стране ФКЦЗ.
Ти сада имаш могућност да купиш одвојене карте, али заиста мислим да не смеш да правиш проблем због тога што ћеш дати паре којима ће се помоћи нашим сународницима на Космету. Циљ и сврха су крајње хумани и позитивни, па стога не видим разлог да се ти сада буниш и да жалиш што ћеш дати 200 динара за карту за утакмицу и још 300 динара за карту за концерт.

Reply
teocz сеп 29, 2011 at 02:20

Na ovom koncertu se ne pokazuje humanost nego patriotizam !!! Svako ko je Srbin i ko nosi srpsku svetu zemlju u srcu treba da bude na Marakani u subotu !!!

Reply
delija сеп 28, 2011 at 14:23

ajde ljudi pokazimo humanost!!!kupimo svi te karte pa i ako ne mozemo da dodjemo na tekmu…vidite sta se radi srbima na kosovu…

Reply
nemanja сеп 28, 2011 at 13:47

Da li posetioci na Zapadnoj tribini kupuju(obavezno) kartu za koncert? Hvala!

Reply
ТС сеп 28, 2011 at 13:57

Ако желе да присуствују концерту,онда су у обавези да купе карту за концерт.

Reply

Leave a Comment