Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОдбојкаОдбојка

Кобиљски: Надам се да ћемо имати снаге да завршимо све у нашу корист

Били су близу Звездини одбојкаши да још једном славе против Војводине у Новом Саду, али нису имали довољно снаге да добију сет који им је недостајао за одбрану титуле. Ипак, у мајсторици на домаћем терену имаће прилику да освоје пету узастопну шампионску титулу.

Тренер актуелног првака Србије, Драган Кобиљски, оптимиста је у намери да његов тим поново освоји титулу и поред исцрпљујућих серија у полуфиналу и финалу плеј-офа.

– Још једна тешка, али лепа утакмица. Завршило се са 3:2 за Војводину. Овог пута смо ми изгубили. На нама је да анализирамо грешке и да спремни дочекамо ту пету утакмицу. Надам се да ћемо поновити овакву борбеност и да ћемо имати снаге да завршимо све у нашу корист.

1stojsav

Звездин примач сервиса Душан Стојсављевић очекује да екипа исправи грешке пред одлучујућу пету утакмицу финала плеј-офа.

– Шта да кажем, тешка утакмица за нас. Честитке одбојкашима Војводине на сјајној партији. После 1:2 су се вратили и победили. Мислим да је наша највећа грешка што смо сетове почињали лоше, стизали све време. Тај трећи сет смо успели да стигнемо, преокренемо, да победимо, али смо изгубили доста снаге. На нама је да видимо где смо грешили, да исправимо то. Можда и најреалније да се игра пета утакмица. Обе екипе су истог квалитета, тако да ће мајсторица одлучити. Шта да кажем за пету утакмицу. Надам се да ће бити као и ова у смислу да ће доћи што више гледалаца.

Мајсторица између Црвене звезде и Војводине на програму је у недељу 8. маја у Београду, а навијачи црвено-белих могли би да пруже организовану подршку екипи, јер је улог трофеј, титула првака Србије, тако да је ово убедљиво најзначајнији спортски догађај за бројну Звездину фамилију предстојећег викенда.

Повезане вести

Leave a Comment