Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Виеира улази са клупе, враћају се Сикимић и Рендулић

Најбољи стрелац Супер лиге Србије Уго Виеира успео је да се опорави од повреде скочног зглоба много брже од очекиваног, па ће бити у комбинацији за данашњи меч против Вождовца.

Стрелац 20 погодака у шампионату је од 151. вечитог дербија био ван терена, а у међувремену је успео да санира повреду, врати се из Португала где је напунио батерије и стави се на располагање Миодрагу Божовићу пред дуел против Вождовца у плеј-офу. Евидентно је да без Виеире екипа врло тешко постиже голове, а пошто се предност у односу на Чукарички истопила на свега шест бодова после пар киксева, преполовљеног бодовног салда за плеј-оф и одложеног меча у Чачку, португалски нападач је неопходан екипи како би и математички обезбедила освајање 27. шампионске титуле, па ће највероватније ући у игру у другом полувремену данашње утакмице, посебно ако се ствари не буду одвијале према жељама и очекивањима свих у црвено-белом табору. О свему ће ипак коначну одлуку донети Гроф Божовић у зависности од процене Угове спремности на дан утакмице.

Велики проблем ће бити изостанак Александра Катаија и Марка Грујића који морају да паузирају због нагомиланих жутих картона. Нажалост, на слабије игре у пролећном делу надовезале су се повреде играча и изостанци због картона, непланирано одлагање утакмице у Чачку због трагедије која се десила Звездином навијачу, тако да су кошаркаши Црвене звезде пре стигли до титуле у АБА лиги, него фудбалери у Супер лиги Србије, па се треба још помучити и добро натопити дресове да би се пехар вратио у Љутице Богдана.

Повољна околност је што се дефанзивац Зоран Рендулић и нападач Предраг Сикимић враћају у тим након паузе због жутих картона коју су одрадили у претходном колу против Чукаричког.

Утакмица 34. кола Супер лиге Србије Вождовац – Црвена звезда на програму је данас на стадиону Обилића на Врачару са почетком од 16 часова, док Чукарички у дербију ове плеј-оф рунде дочекује Војводину од 17 часова и 30 минута. Делије су најавиле да на Врачару неће бити организованог навијања из поштовања према убијеном Звездином навијачу Александру Јаћимовићу.

Повезане вести

Leave a Comment