Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Љубав према Звезди је уметност: Косјерић је цео црвено-бео!

љубав према Звезди је уметност

Љубав према Звезди је и уметност, што нам је потврдио и Богдан Јоксимовић из Косјерића. Из личног искуства можемо да потврдимо да је Црвена звезда вечита инспирација.

Ако мислите да љубав према Црвеној звезди има границе, варате се. Ако мислите да понестаје оригиналних начина да се то покаже, варате се. Када Косјерић буде освануо у сликама црвено-белих кошаркаша, биће познато ко је улепшао град малим ремек-делима. Јер слика говори више од речи.

Foto: @elbogdanello/instagram
Foto: @elbogdanello/instagram

Богдан Јоксимовић (24) из Косјерића, студент четврте године Шумарског факултета у Београду, своју љубав према Црвеној звезди осликава. Муралима у родном граду. Протеклих дана су у Косјерићу осванули мурали посвећени Квинсију Милеру и Маику Цирбесу, а пре њих Богдан је украсио Косјерић и муралом посвећеним Маркусу Вилијамсу. Богдан је био гост КК Црвена звезда Телеком на првом мечу финала АБА лиге против Мега Лекса, и том приликом упознао Квинсија Милера и Маикса Цирбеса.

Хоби ми је цртање. Волим Звезду, волим цртање, па сам то спојио у сликање и мурале.“

Foto: @elbogdanello/instagram
Foto: @elbogdanello/instagram

Омиљени кошаркаш му је Маркус Вилијамс, а из садашњег тима црвено-белих највише воли Квинсија Милера. Следећи мурал биће посвећен Марку Симоновићу, а у случају одбране титуле шампиона Србије цео тим Црвене звезде красиће зграде широм Косјерића, чиме ће се број туриста у овом граду сигурно повећати.

Какав је био осећај када си добио позив клуба да будеш гост?

Феноменалан. Када ме је контактирао директор маркетинга, нисам веровао да је он, док се нисам уверио. Одушевљен сам, хвала клубу на томе.“

Богдан је стално на мечевима Црвене звезде, ове сезоне није пропустио ниједан меч, а имао је прилику да упозна и Милера и Цирбеса. Ипак, највећи утисак на њега је оставио највећи љубимац, Маркус Вилијамс.

љубав према Звезди је уметност
Foto: @elbogdanello/instagram

Разговарао сам и са Квинсијем и са Маиком, али нарочито са Маркусом, који је био најотворенији, док је био ту.“

Занимљиво је да када је Црвена звезда гостовала пре две сезоне у Косјерићу, екипи Црнокосе, Богдан је у том моменту био ПР КК Црнокоса.

Љубав према Звезди је уметност, а ако вас пут доведе у Косјерић, тамо ће увек бити црвено-бели кошаркаши.

Повезане вести

Leave a Comment