Moja Crvena Zvezda
Важно Најновије Фудбал

Писмо учесника акције „Ја сам Звездаш“

У наш клуб је стигло писмо Јована Гавриловића, некадашњег ученика ОШ „Краљ Петар I“ који се у Црвену звезду учланио почетком 2000. године, када је наш клуб обишао ову школу.

Јован се, видевши наш чланак и слику коју смо објавили, присетио тог дана када је Црвена звезда усрећила ученике ове школе, односно дана када је постао члан свог најдражег клуба. Писмо вам преносимо у целости:

„Поштовани,

Као великог Звездаша, и бившег ученика ОШ „Краљ Петар I“, врло ме је дирнуо Ваш чланак о посети Буњевчевића те давне 2000. године. Тада сам имао 8 година, и тог дана је мој деда био уз мене и охрабривао ме да шутирам пенал тадашњем голману Коцићу. После велике гужве, успео сам да шутирам, међутим Коцић је маестрално бранио.

Након тога сам добио чланску карту од Драгана Џајића, и отишао кући са дедом као најсрећније дете на свету. Нажалост, мој деда данас није међу живима и видевши га на слици поред Буњевчевића на кратко сам се вратио у срећно детињство када сам са радошћу ишао са дедом на Маракану.

Мој деда је на слици поред Буњевчевића, у позадини у црној јакни.

Најлепше Вам хвала на овом изненађењу.
Једна је Звезда!

Јован Гавриловић

студент Универзитета у Хајделбергу“

Повезане вести

Коментари

avatar
 
smilegrinwinkmrgreenneutralarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouthsmehplezmigskenjbatinarazmcudisokkitahmmmmfacepalmgreenslavitrofejkezsok2udartompuskezzzsmeh3trtskenjansramslavljezvizdlud
Слике
 
 
 
Аудио и видео фајлови
 
 
 
  Subscribe  
Обавести ме о