Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Евролига поново казнила Звезду!

КК Црвена звезда Телеком, добио је у уторак нови извештај дисциплинског судије Евролиге, у коме се наводи да је наш клуб због бацања упаљача на паркет кажњен са 3.500 евра.

Ово је трећа казна ове сезоне која је стигла на адресу КК Црвена звезда.

У претходна два наврата, црвено-бели су због неодговорности појединаца кажњени након меча у Вршцу са 8000 евра и после меча са Фенербахчеом са 6000 евра.

С обзиром да су казне Евролиге постале драстичне ове сезоне, казне српском шампиону  у износу од 17 500 евра само ове сезоне, представљају озбиљан ударац на буџет клуба.

КК Црвена звезда Телеком зато апелује на све своје симпатизере и навијаче, да у наредним утакмицама не бацају никакве предмете на терен, ометају противничке играче ласерима или на било који други начин, јер нашем клубу у супротном прети огромна казна и играње мечева пред празним трибинама.

Наредни испит кошаркаше Црвене звезде очекује у четвртак од 19 сати у дворани „Александар Николић“, а клуб овим путем позива своју армију навијача да испуне трибине српске дворане и пруже преко потребну подршку својим љубимцима у борби за трофеј АБА лиге.

Повезане вести

Leave a Comment