Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаНајновијеОдбојкаОдбојка

Околић: Главу горе, идемо по следећу победу

Црвено-бели су као и у полуфиналној серији против Партизана поклекли у другом сусрету на свом терену, овога пута у финалу плеј-офа против Војводине. Чини се да је ривал био чврсто решен да што пре дође до прилике за брејк и то им је пошло за руком у тренутку када је Звезда практично имала готово добијен четврти сет у шаци.

Средњи блокер црвено-белих, и српски репрезентативац Александар Околић, већ је у мислима у наредном сусрету када ће силно желети да се реваншира ривалу за олако доживљен пораз у тренутку када су сви очекивали да екипа преломи четврти сет у своју корист и у петом сету покуша да стигне до још једног тријумфа.

– Честитке екипи Војводине на сјајној борби, и нашој екипи такође на борби. У неким моментима смо попустили, самим тим је Војводина искористила ту шансу. Биће мало теже сада на гостујућем терену. Ипак, они су домаћини, не предају се тако лако. На нама је да оправдамо партију из прве утакмице коју смо одиграли добро. Ово сада није било баш сјајно, тако да главу горе и идемо по следећу победу.

1kobi

Драган Кобиљски, тренер актуелног првака и победника Купа Србије,знао је и пред почетак финалне серије колико је Војводина опасан и квалитетан противник, тако да га игра Новосађана није изненадила.

– Ми смо се стварно припремили за једну дугу серију и знали смо да ће Војводина добро да игра. Нисмо били на нивоу од прошле утакмице. Наравно, стигао је пораз, али из пораза може много тога да се научи. Ми ћемо ово анализирати и покушати да се што боље припремимо за следећу утакмицу – био је јасан стратег шампиона Србије.

Повезане вести

Leave a Comment