Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновијеРегионална лига

Симоновић: Надам се да ће коначно бити талично за мој први шампионски прстен

Марко Симоновић је спреман за финалне окршаје са Мега Лексом и нада се освајању своје прве титуле првака у регионалном такмичењу.

– Јако дугачка сезона је иза нас, доста утакмица. Полако се приближава то финале и неке последње финалне припреме и провере пред те битне мечеве.

Да ли сте стигли да се опоравите?

– Па, јесмо, донекле, али има још увек неких ситних повредица. Носимо се са тим, то је све нормално. Мислим да смо иза нас оставили доста добар резултат и добар период. Сада би било јако лепо да приведемо сезону крају како треба.

Екипа Мега Лекса је имала више времена за одмор.

– Да, имали су више простора за одмор, припрему и то. Ради се о изузетно квалитетној екипи, сјајни млади играчи, сјајан млади тренер. Показали су током читеве сезоне да нису само клинци који ће тек да направе каријере. То су већ сада озбиљни играчи, на које може озбиљно да се рачуна, који су сигурно будућност српске, црногорске, француске кошарке и тако даље. Морамо максимално да играмо јер неће бити нимало лако. Они су сигурно растерећенији од нас, али добро, носићемо се и са тиме.

Мега је већ освојила Куп Радивоја Кораћа, стигла до финала АБА лиге…

– Имају стварно сјајну сезону и ово што су направили је за сваку похвалу. Значи нема шале, нема игре, мора максимално да се уђе, јер они знају да играју, знају да кажњавају, тако да неће бити нимало лако.

Симоновић до сада није освојио шампионски прстен АБА лиге.

– Јесте, јесте, немам још увек, иако играм АБА лигу баш дуго. Надам се да ће сада коначно бити талично и да ћемо узети тај прстен – закључио је репрезентативац Србије.

Повезане вести

Leave a Comment