Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОсталоРагби

Рагби дерби у недељу, Звезда јуриша на нову победу

Рагбисти Црвене звезде у недељу дочекују екипу Партизана у 4. колу првенства Србије у рагбију 15. Вечити дерби се игра на Ади, од 16 часова, на једином правом рагби терену у земљи који се налази поред бициклистичке стазе, после стене за пењање и голф терена.

Првенство се наставља овог викенда након паузе због учешћа репрезентације Србије у дивизији 2Ц Купа европских нација и победа над Аустријом (26:12) и Данском (23:20).

Бранилац титуле је ове сезоне одлично стартовао у шампионату и у прва три кола забележио све три победе. Црвено-бели воде на табели и може се рећи да су фаворити на предстојећем дербију. Међутим и екипа Партизана је у успону форме, јер су освојили такмичење 10ка.рс, док у шампионату имају само један тријумф у три сусрета.

Звездаши су ове сезоне на старту такмичења већ савладали Партизан резултатом 16:3 (3:3) и евентуално још једном победом би их избацили из шампионске трке, јер се ове сезоне неће играти плеј-оф, већ ће првак постати екипа са највише освојених бодова после девет кола. До летње паузе одиграће се још три кола, укупно шест, а касније још три, након чега ће бити познат нови шампион, а ми се надамо да пехар неће мењати власника.

Због свих набројаних чињеница врло је битно да навијачи Црвене звезде подрже екипу у предстојећем дербију и у великом броју у недељу дођу на Аду, јер ће њиховим присуством и подршком, шампионима бити лакше да преброде још једну препреку на путу ка одбрани титуле првака Србије.

                      БРК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – РК ПАРТИЗАН

                              4. КОЛО ПРВЕНСТВА СРБИЈЕ

                                НЕДЕЉА, 24. АПРИЛ 2016.

                 РАГБИ ТЕРЕН НА АДИ ЦИГАНЛИЈИ, 16:00 ЧАСОВА

Повезане вести

Leave a Comment