Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Божовић: „Андрија Живковић? Био би велико појачање за нас! Треба нам пет нових играча“

Grof Božović o žrebu: Dobili smo najtežeg protivnika, ali idemo ...

Шеф стручног штаба ФК Црвена звезда, Миодраг Божовић, одговарао је на питања новинара пред утакмицу са Борцем, која се игра у суботу у 2. колу плеј-офа Суперлиге.

Прво питање односило се на суспендованог првотимца Партизана, Андрију Живковића.

„Андрија је одличан играч. Прави велику разлику на терену, што је показао у Европи са Партизаном. Био би велико појачање“, истакао је Божовић и потом се осврнуо на сусрет са Чачанима.

„Имамо доста мотива пред утакмицу јер играмо против тима којег нисмо успели да победимо у последња два дуела. Показали су се као тврд орах. Ту је и математички мотив јер смо на корак до титуле и форсирању младих играча. Не могу да обећам победу, али даћемо све од себе“, рекао је Божовић и додао да „очекује високу траву и нестање лопте уколико Борац буде имао добар резултат“.

У вези прославе титуле пред можда и празним трибинама, Гроф каже:

„Може да се деси да изгубимо од Чукаричког и утакмицу после тога. Ништа није готово. Смета ми што нема навијача, због њих се игра фудбал и требало би да се смисли други начин кажњавања. На пример омогућити женама и деци бесплатан улаз.“

Гроф би волео да Звезда доведе пет фудбалера.

„Наравно да бих да дође пет играча, потребна нам је јака конкуренција. Треба тражити играче из Србије, али за неки озбиљан резултат потребна су озбиљна појачања. Има добрих играча у Србији, видећемо да ли за Звезду. Играчи који праве разлику су скупи, а пара нема“.

О причама да би могао на селекторску фотељу, Божовић каже да пријају, али…

„Исто тако, са друге стране, непријатно ми је јер постоји жив човек који је селектор. Познајем га веома добро и у одличним смо односима“, навео је Божовић и додао да га се „плаши популарности јер ко год буде популаран завши непопуларан“.

Повезане вести

Leave a Comment