Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Маракана суспендована на неодређено време

Стадион “Рајко Митић“ суспендован је од стране дисциплинске комисије Фудбалског савеза Србије до даљњег због дешавања на 151. вечитом дербију.

Дисциплинска комисија је у четвртак отворила поступак против Црвене звезде и Партизана и затражила додатна изјашњења вечитих ривала на извештај делегата дербија, као и додатне видео снимке од стране полиције. Коначна казна требало би да буде позната у уторак на следећој седници Дисциплинске комисије.

Ако Звезда буде кажњена дефинитивном суспензијом стадиона на барем једној првенственој утакмици, извесно је да неће имати помоћ навијача у четвртак на важној утакмици против тренутно најближег пратиоца, екипе Чукаричког, где би у случају победе могла и математички да обезбеди освајање шампионске титуле.

Комисија нема јаке аргументе да драконски казни наш најтрофејнији клуб, јер су инциденте изазвали навијачи Партизана са истока, као и жандармерија непотребним упадом на северну трибину, уношењем опште пометње и обрачуном са најватренијим Звездиним присталицама уместо да на источној трибини направи тампон зону између навијача два табора о чему је недавно говорио и Звездан Терзић, генерални директор Црвене звезде.

Свака одлука о забрани присуства публике на нашем највећем стадиону у наредним сусретима, у тренутку када се очекује прослава титуле, може у Звездашкој јавности да буде схваћена као још један вид пакости према нашем клубу од стране врхушке ФСС-а са којом Звезда нема никакве односе због добро познатих ствари из прошлости.

Повезане вести

1 comment

Bata апр 22, 2016 at 16:19

Karadzicu ped..u

Reply

Leave a Comment