Moja Crvena Zvezda
ВажноКуглањеНајновијеОстало

Куглање: Звездини јуниори освојили све медаље на Првенству Србије у паровима

Звездини јуниори покупили су сва одличја на куглашком јуниорском шампионату државе у паровима које је одржано у куглани на Бањици.

Познато је да црвено-бели имају доминантан подмладак у куглању, који редовно осваја најсјајнија одличја у омладинској конкуренцији. Сви они су већ увелико чланови првог тима који је овог пролећа пружио одличне партије у клупском сениорском првенству Србије и из доњег дела стигао до позиције у средини табеле, а сада су се докопали свих медаља и конкуренцију оставили без одличја.

До злата су стигли Бојан Кличарић и Марко Антић са 1.285 чуњева. Кличарић је био најбољи појединац такмичења са сјајним резултатом од 662 оборена чуња, док је Антић срушио 623 чуња.

И другу позицију освојила је екипа Црвене звезде коју су чинили Марко Вујовић и Иван Анђелковић. Забележили су резултат од 1.225 чуњева. Вујовић је био на врло високом нивоу са 646 срушених “дрва“, док се Анђелковић зауставио на 579.

Да успех буде комплетан побринули су се Желислав Јакаб и Михал Гарафијат који су стигли до бронзе са 1.179 чуњева. Јакаб је успео да обори 598, а Гарафијат 581 чуњ, чиме је Звездина доминација употпуњена, а ми се надамо да ће ова талентована генерација остати дуго времена на окупу, у будућности покушати да освоји шампионску титулу и тако прекине дугогодишњу доминацију екипе Београда у сениорској конкуренцији.

Повезане вести

Leave a Comment