Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКлупска дешавањаКошаркаНајновијеСаопштења

Саопштење КК Црвена звезда

КК Црвена звезда

КК Црвена звезда Телеком најоштрије осуђује неразуман и неодговоран потез једног појединца, који је бацио сенку на спектакл у “Комбанк Арени” и погодио пластичном чашом са водом, репрезентативца Србије, кошаркаша ЦСКА и великог симпатизера Црвене звезде Милоша Теодосића.

КК Црвена звезда Телеком током целе сезоне указује на велики проблем неодговорних појединаца „навијача” који су убацивањем разних предмета у терен, коштали клуб више десетина хиљада евра и условном суспензијом паркета у Београду.

Председник клуба Небојша Човић одмах након инцидента који се догодио по завршетку утакмице, извинио се испред свлачионице у име клуба у врло срдачном разговору Милошу Теодосићу, који ничим није заслужио овакав „третман” неодговорних појединаца у „Комбанк Арени”.

Давор Ристовић, директор КК Црвена звезда Телеком: „Жао ми је што је сенку на изванредну сезону у Евролиги, и велики успех нашег клуба, бацио неко ко не жели добро КК Црвена звезда. Већ смо платили огромне казне Евролиги, а платићемо још, јер је делегат тог такмичена, у своју бележницу уписао три бачена упаљача на паркет, што аутоматски значи и нову казну! Посебно ми је жао што је један Милош Теодосић доживео овакву непријатност у Комбанк Арени, али ми је драго да се издигао изнад непријатне ситуације, и прихватио извињење нашег клуба, чији је декларисани навијач“.“

КК Црвена звезда Телеком

Повезане вести

1 comment

rene artoa апр 20, 2016 at 01:22

Od maloumnika nikad covek nece biti. Ima snimak zna se koje, u zatvor i resen problem!!!

Reply

Leave a Comment