Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Марко Грујић личност града Београда

Нашем првотимцу Марку Грујићу је у уторак, 19. априла, у Скупштини града Београда уручено признање за личност године у области спорта и физичког васпитања.

Он је награђен за освајање златне медаље са репрезентацијом Србије на Светском првенству за фудбалере до 20 година на Новом Зеланду, као и за изванредне игре које је приказао у црвено-белом дресу.

Комисију која је донела одлуку су чинили Светозар Мијаиловић, Мирко Нишовић, Ненад Боровчанин, Ненад Перуничић и Виктор Јеленић.

Захвалио бих се људима који су одлучили да ова престижна награда дође у моје руке. Изузетна ми је част што сам добио награду у свом родном и вољеном Београду. Пошто сам сада именован за вечитог амбасадора свог града трудићу се да га свуда у свету представљам у најбољем светлу. Хвала и свим мојим саиграчима и тренерима, као и породици и пријатељима на помоћи и подршци коју ми пружају – рекао је Марко Грујић окупљенима у Скупштини града.

Још један Звездаш нашао се међу лауреатима. Награду за позоришно стваралаштво добио је Небојша Глоговац за улогу судије Адама у представи „Разбијени крчаг“.

Повезане вести

Leave a Comment