Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаНајновијеОдбојкаОдбојка

Буцуљевић: Идемо по пету титулу заредом

Одбојкаши Црвене звезде тек у мајсторици полуфинала плеј-офа успели су да обезбеде пласман у завршну представу. Било је много теже против младе екипе Партизана него што су многи очекивали пре почетка полуфиналне серије. У петом мечу црвено-бели су славили са максималних 3:0 и укупно са 3-2 у победама стигли до новог финала плеј-офа.

Капитен Црвене звезде Максим Буцуљевић коначно је могао да одахне након напорних дуела у којима бранилац титуле није био на висини задатка као у лигашком делу такмичења који је доминантно завршен.

– Свих пет утакмица са њима биле су тешке, јер нисмо успели да дођемо до нашег квалитета. То је можда мали проблем за то финале. Радићемо на томе да вратимо квалитет какав је био током целе сезоне. По мом мишљењу Партизан нам не би парирао да смо били на неком нивоу. Ми једноставно водимо великом разликом и онда без везе правимо баналности и глупости. Опет је одлучивало пар поена у овој утакмици можда баш због тога. Прошлу утакмицу смо несрећно изгубили, иако смо имали две меч лопте, сада нас то није коштало, али смо опет дозволили да се игра на један поен, самим тим што нисмо квалитетно приступили мечу. Надам се да ћемо у финалу подићи тај квалитет и да нећемо правити глупости какве правимо.

Следи финална серија против Војводине и право надигравање два најбоља и најтрофејнија одбојкашка клуба у Србији.

– Нема ту ништа посебно да се крије, као што сте видели и на овој утакмици. Екипе се добро познају. Ми ћемо, наравно, направити неку нашу малу тактику за њих. Они нас добро знају, ми њих добро знамо, отворено је све. Добили смо их два пута у лиги, 3:0 и 3:1. То по мени ништа не значи. Биће опет можда дуга серија. Ми смо спремни на то и идемо по ту пету титулу заредом – завршио је вођа Звездиног тима своје излагање у оптимистичном тону.

Повезане вести

Leave a Comment