Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Цирбес: Звезда ми је најбитнија

Након што је Квинси Милер демантовао да има договор са Макабијем за следећу сезону, огласио се и центар шампиона Србије и АБА лиге Маик Цирбес по том питању.

Најефикаснији Звездин кошаркаш ове сезоне истакао је да му је клуб најбитнији, али није одговорио да ли се договорио са екипом из Тел Авива за наредну сезону.

– Те ствари ме не дотичу и не ремете. Професионалац сам, играч Звезде и Звезда ми је најбитнија. Имамо важну утакмицу пред нама и мислим само на то.

Црвено-беле данас очекује трећи дуел четвртфиналне серије у Евролиги против ЦСКА из Москве, а Маик се нада да то неће бити последњи Звездин меч у евро елити ове сезоне.

– Добро смо се припремили, сви смо као један и морамо да победимо да би остали у серији. Свесни смо изазова и спремни.

Сада ће црвено-бели по први пут угостити Московљане. Колико ће се предстојећи дуел разликовати од прва два?

– Не мислим да може много да се промени. Ипак су ту у питању “back to back“ утакмице, једна за другом и ту нема много времена. Припремићемо се што боље. Урадићемо све што можемо да меч дочекамо потпуно спремни.

Да је неко рекао Дејану Радоњићу да ће тек у другој половини априла моћи да рачуна на све играче сигурно му не би веровао, али охрабрујуће делује чињеница да ће црвено-бели бити у најјачем саставу, јер се у тим враћа и Марко Гудурић, само је питање колику ће минутажу добити након паузе због болести. Лука Митровић је кратко ушао у игру на последњем мечу у Москви и вероватно ће временом добијати све већу минутажу.

Повезане вести

1 comment

jajajajajajqja апр 18, 2016 at 08:23

nece valjda miler da ide au gde to lol pa od kad se dogovarao

Reply

Leave a Comment