Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Ибањез: Да није било саиграча не знам шта бих направио

Леви бек Црвене звезде и трећи стрелац екипе ове сезоне, Луис Ибањез, као и сви са црвено-беле стране није био задовољан по завршетку 151. вечитог дербија.

– Шта да кажем, тужан сам због резултата. Мислим да нисмо требали да изгубимо утакмицу у задњих 30 секунди. Изгубили смо два бода који су нам сигурно потребни. Требали смо да победимо, били смо пуно бољи, то се видело. Идемо даље, имамо утакмицу следеће суботе и морамо да наставимо даље.

Звездин Аргентинац осудио је недоличну прославу гола Бразилца Евертона који је таквим потезом показао да му је више стало да провоцира противнички табор него до навијача клуба чији је тренутно члан.

– Ретки су људи који тако славе. Имао је своје навијаче иза гола, а трчао је према нашима, то није поштено. То раде људи који не мисле на своје навијаче. Зато су скочили на њега и на судију. Да сам ја тако дао гол трчао бих према својим навијачима и попео бих се горе, али видите какву он има главу па је ишао према нашим навијачима. Зато је и добио црвени картон.

Испровоциран је био Ибањез таквим потезом ривала и признаје да је могао свашта да уради да га нису спречили саиграчи.

– Не можеш се контолисати. Ја сам трчао према њему, изгубио сам се. Да није било саиграча не знам шта бих направио. То су тренуци у којима не мислиш, али добро, идемо даље. Не можемо сада кривити њега. Свака му част за гол. Морамо да наставимо даље. Пуно боље смо играли, то смо показали.

На крају је Ибањез истакао да су црвено-бели играли своју игру.

– Погледајте колико жутих картона имају они, а колико ми. Ми смо били мирнији. Играли смо нашу игру, направили смо пуно шанси, имали доста центаршутева, али нисмо наставили, зато смо на крају примили гол.

Шест кола пре краја Звездина предност је смањена на 12 бодова у односу на другопласирани Чукарички. Следи још једно гостовање у Чачку против Борца, а затим управо меч против Чукаричког на нашем највећем стадиону.

Повезане вести

Leave a Comment