Moja Crvena Zvezda
ВажноВечити дербиКонференције за медијеНајновијеФудбал

Божовић: Дешава се

Тренер Црвена звезде Миодраг Божовић реално је сагледао дешавања на 151. вечитом дербију.

– Добро смо почели сусрет. У првих 25 минута играли смо одличан пресинг и нажалост нисмо успели да постигнемо гол. Након тога, ривал се тргнуо и заиграо боље. Мислим да је тако било и у другом полувремену и да смо периоде боље игре имали и ми и они. Постигли смо гол, али смо га нажалост и примили у надокнади времена. Жао ми је због тога, али шта да се ради, дешава се – рекао је Гроф и додао:

– Генерално сам задовољан игром екипе. Увек може боље. Имали смо проблема са Грујићем који није играо месец и по дана и није физички спреман, док се Хуго повредио и размишљали смо да га заменимо у првом полувремену.

Шеф стручног штаба најтрофејнијег српског клуба похвалио је и партију Цветковића.

– Цвеле није играо због тога што на његовом месту игра Петковић. Није се бунио, ћутао је максимално вредно радио и тренирао. Одиграо је добро и у Чачку и данас.

О трагичару голману Кахриману, Миодраг Божовић је такође изнео речи охрабрења које Звездин голман свакако заслужује.

– Ни сам не знам колико нас је пута спасао. Свака екипа је стварала по минимум две шансе, а Кахриман је све то бранио и био један од наших најбољих појединаца и уливао сигурност екипи. У фудбалу се дешавају такве ствари. Нажалост, ово што му се догодило, десило се на дербију. Идемо даље – констатовао је стратег црвено-белих.

Повезане вести

2 comments

josif апр 16, 2016 at 21:56

Igramo lose celo prolece!Titula ce pokriti sve slabosti ali ostace muke i mnoga pitanja.Zasto smo doveli Babunskog i Edsona a neigraju dok igraju igraci na kojhe Bozovicu kako si sam rekao neracunas.Terali ste Cvetkovica i Rendulica a sada su starteri.Izgleda dace i ove godine samo uzeti titula,od evrope smo daleko.Pozz.<MKD

Reply
Petar апр 16, 2016 at 21:46

Rendulic i Cvele odigrali vise nego korektno. Po mom misljenju Cvele je pokazao da nam mozda i ne treba alternativa na desnom beku dok je on tu (mada, ne bi me cudilo da na kraju Petkovic bude Cveletu zamena). A Kahrimanova greska… Sta reci osim- desava se. Jeste ispustena pobeda maltene u poslednjem minutu, ali Boze moj, nije se nista previse strasno desilo- mi i dalje prvi, Partizaи slavi remi i trece mesto koje sija zlatnim sjajem..

Reply

Leave a Comment