Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКошаркаНајновије

Јовић: Можемо да их добијемо пред домаћом публиком

Група навијача Црвене звезде још једном је приредила дочек својим љубимцима по слетању на аеродром “Никола Тесла“, а Стефан Јовић добио је подршку, охрабрење и овације, како би што пре преболео грешку у финишу меча у Москви када се оклизнуо у одсудном нападу који је Звезди могао донети тријумф против фаворизоване екипе ЦСКА.

– Играли смо фантастично другу утакмицу. Сви знамо шта се десило на крају. Остаје велики жал, јер смо стварно пружили своју најбољу партију ове сезоне, у Москви, где имаш 19 секунди да победиш ЦСКА. Не дешава се то сваки пут, али добро. Драго ми је да су људи дошли да ми пруже подршку. Свака им част на томе, показали су још једном да су увек уз нас у поразу и у победи и надам се да ћемо им се одужити у Арени у ове две утакмице – био је самоуверен Јовић да ће Звезда изборити и четврти меч против шестоструког првака Европе.

Звездин плејмејкер је оптимиста пред нови дуел са руским клубом и поред тога што су сви још увек под утиском друге четвртфиналне утакмице.

– Много је тешко, неспавање и све то што прати све ово, али добро, против Цедевите је ушла, јуче није, али боже здравља ући ће следећа. У понедељак желимо да поновимо ову игру што се тиче агресивности у одбрани, да смањимо грешке које смо имали током треће четвртине, да још једном покажемо зубе против ЦСКА. Мислим да пред домаћом публиком можемо да их добијемо.

Имао је рекордер Евролиге по броју асистенција на једној утакмици да напомене и демантује нешто у вези популарне друштвене мреже.

– Једну ствар морам само да кажем: Тај инстаграм профил са кога је скинута та слика, то није мој инстаграм профил и апелујем на тренера Радоњића да се што пре тај профил угаси, једноставно није потребно. Имам свој лични профил који користим, тако да не бих желео да се нешто друго дешава са тим профилом, али генерално ми је криво што нисмо добили ту утакмицу. Боже мој, шта да радим. Има још много утакмица до краја, доста утакмица које ће да се воде за трофеје и надам се да ћемо ту славити.

Репрезентативном плеју требаће очигледно још времена како би потиснуо мисли на малер који му се десио у финишу утакмице у Москви.

– Боли, много боли. Не знам шта да кажем, баш ми је глава пуна свега и свачега. Шта да радим – закључио је Јовић на чијем лицу се јасно видео жал за пропуштеном приликом.

Повезане вести

1 comment

pera апр 17, 2016 at 22:36

Tako je Jovke mi sigurno moramo da ih dobijemo pred domađom publikom jer smo pokazali tamo oslabljeni da smo tu negde. Samo pamet u glavu i igramo svi odbranu na nož. Kakav smo mi tim ako može Miloš sam da nas dobije. Tamo smo lepo igrali na Hajncu i De Kolou nisu se videli. Imali smo drugu utakmicu ali je sreća rekla da oni pobede. Epa sada je na nas red, Upoznali smo ih videli da nisu ništa bolji od nekih drugih koje smo drali kroz ligu. Da mi opet zatvorimo njihova tri najbolja igrača a onda ćemo lako jer ne sumnjam da će neko proraditi i rešiti ove utakmice. Sad imamo i kapitena u rotaciji i nedelju dana treninga što nije malo. Da se skupimo i dobijemo za početak ovo sutra.

Reply

Leave a Comment