Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКошаркаНајновије

Додатно обавештење око продаје карата

Кошаркаши Црвене звезде данас око поднева слетели су у Београд где ће почети припреме за трећи четвртфинални меч у понедељак од 20,45 часова, а за који влада велико интересовање код навијача.

Српски шампион наставља фантастичну сезону у којој је успео да се пласира међу 8 најбољих тимова Европе, а у прва два меча у Москви изабраници Дејана Радоњића показали су да могу да парирају и највећим кандидатима за освајање Евролиге.

Продаја карата за предстојећи спектакл почела је данас, а КК Црвена звезда услед долазећег викенда, у сарадњи са својим партнером „Евентимом“, одлучила је да у продају пусти карте и у суботу и у недељу у следећим сатницама и местима:

СУБОТА 16.04
АРЕНА: од 10 до 20 часова
УШЋЕ: од 10 до 22 часова
БИЛЕТ ЦЕНТАР: од 10 до 15 часова
ДОМ ОМЛАДИНЕ: од 10 до 22 часова

НЕДЕЉА 17.04.
АРЕНА: не ради
УШЋЕ: од 10 до 22 часова
БИЛЕТ ЦЕНТАР: не ради
ДОМ ОМЛАДИНЕ: не ради

Велико интересовање за предстојећи меч влада већ данима и стога КК Црвена звезда Телеком позива све навијаче да обезбеде своје карте на време јер је продаја карата кренула већ данас. „Комбанк арена“ током целе сезоне била је симбол јединства играча и навијача који су заједничким снагама направили нешто чему се мало ко надао ове сезоне. Црвено-бели били су надомак тријумфа у прва два сусрета у Москви, а то мало колико им је било потребно управо може донети сјајна подршка са трибина која пристиже током целе сезоне.

Додатне информације везане за улазак у дворану и сатницу отварања капија биће накнадно саопштене.

Навијачи, понедељак 20,45 часова, „Комбанк арена“, сви као један!

Повезане вести

Leave a Comment