Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаНајновијеРукомет

Гачевић: Тешко ми је пао овај пораз

Другим узастопним поразом у плеј-офу рукометаши Црвене звезде су се знатно удаљили од прве две позиције које воде у регионално такмичење. Да ситуација буде још тежа, пораз је дошао у дербију и то на домаћем терену, од кога је екипа много очекивала.

Млади Спасоје Гачевић смогао је снагу да прозбори коју реч после утакмице, али му није било лако, као ни целој екипи после испуштене предности од пет голова и прокоцкане прилике за повратком у горњи део табеле.

– Хтео бих да честитам екипи Партизана на доброј игри. Одиграли смо добро прво полувреме. Требали смо да дамо гас у другом полувремену, да одиграмо боље. Стварно не знам шта да кажем, тешко ми је пао овај пораз. Желели смо сви да победимо, имали смо енергију, али тако је испало на крају.

По току утакмице јасно се могло приметити да се Звезди понавља ситуација са претходног дербија, када је у наставку испустила лепу предност. Сада је било слично, само што није освојен ни бод. Јуниорски репрезентативац Србије некако је сабрао утиске након шокантног завршетка дербија и покушао да нађе кључне тренутке у којима су црвено-бели попустили.

– Не знам стварно, можда у задњих 10 минута, можда током целог другог полувремена. Знатно слабије смо одиграли друго полувреме, него прво, тако да мислим да је целокупно друго полувреме пресудило – истакао је Гачевић, који је на дербију постигао два лепа гола разорним ударцима од којих није било одбране.

Повезане вести

Leave a Comment