Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаЖенска кошаркаКошаркаНајновије

Наташа Ковачевић: Дали смо све од себе, али су они јачи у овом тренутку

Много бољу партију пружиле су кошаркашице Црвене звезде у другом мечу финалне серије плеј-офа против актуелног шампиона Радивој Кораћа, али ни то није било довољно за тријумф против састава који у нашем шампионату ове сезоне не зна за пораз у 26 мечева.

Наташа Ковачевић, једна од искуснијих у Звездином тиму, али по годинама врло млада покушала је да објасни због чега је Кораћ надмоћнији тим у овом тренутку.

– Оно што ја некако увек волим да напоменем то је да је ово изузетно млада екипа, да је освајање Купа и улазак у финале плеј-офа огроман успех за нас и ова екипа само показује да ће српска кошарка имати једну лепу будућност. Изгубили смо ову утакмицу, даћемо све од себе у следећој да покушамо да победимо, па да продужимо овај плеј-оф – истакла је хероина српског спорта, а затим наставила:

– Не знам, једноставно, они су у овом тренутку били јачи од нас. Ето, то је све. Није да се нисмо борили, није да нисмо довољно желели… дали смо све од себе и нема за чим да жалимо. Тако ћемо радити и у следећој утакмици, па ћемо видети шта ће бити.

Трећа утакмица финалне серије плеј-офа игра се у суботу од 18 часова у Шумицама. Домаћин ће бити екипа Кораћа, а црвено-беле ће изаћи на терен са жељом да учине немогуће и нанесу ривалу први пораз ове сезоне, што у међусобним сусретима, што у првенству Србије.

Повезане вести

1 comment

Goran апр 14, 2016 at 11:36

Steta sto nam je SD trenutno u krizi tj bez nekih velikih sponzora da ulazu u manje klubove i zenske sekcije sto bi siguran sam kao nekad davalo odlicne rezultate…Neverovatno kako su neki gurali one partizanke iz komsiluka od 2010 nekoliko godina iako su do tada imale svega 5 trofeja,Galenika i jos neki sponzori gurali pa odustali posle…A nase devojke Evropske sampionke i vicesampionke Jadrana,koje imaju 40 trofeja i jos preko 30 finala kao i 7 Evropskih polufinala nece niko da sponzorise i onda neki kazu da smo drzavni projekat…

Reply

Leave a Comment