Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаЖенска кошаркаКошаркаНајновије

Вуковић: Потрудићемо се да се покажемо у бољем издању

ККЖ Црвена звезда након пораза у првом мечу финалне серије против екипе „Радивој Кораћ“ из Београда, настављају борбу за трофеј на свом паркету.

Изабранице Драгана Вуковића одиграле су вероватно најслабији меч у сезони у коме су поражене 84:59 на гостујућем терену од екипе Кораћа. Међутим, шансу за продужетак серије имаће сутра од 19:30 пред својим навијачима у хали „Баскет сити“.

Тренер Вуковић истакао је пред други сусрет финалне серије да екипа није показала колико вреди и да ће се потрудити да одиграју у што бољем издању и да ће ићи на победу:

„Жао нам је што смо се у првој утакмици плеј-офа показали у лошем издању, нисмо показали колико можемо и колико вредимо. Ово је једна од најслабијих наших утакмица у току ове сезоне. Наспрам нас је био јако мотивисан противник који је показао сав свој квалитет и заслужено победио. Потрудићемо се да уђемо здравији у другу утакмицу плеј-офа и да се покажемо у бољем издању на нашем терену, без обзира на прву утакмицу, ићи ћемо на победу“, јасан је био Вуковић.

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz12347643_1042390279155201_1276242983794768196_n

Снежана Богићевић, ККЖ Црвена звезда:

„Прошла утакмица није била наше право лице, потрудићемо се да исправимо грешке са прошле утакмице и успоставимо баланс у нашој игри. Идемо на изједначење и ново надигравање.“

Изузетно млада екипа ККЖ Црвена звезда након освојеног Купа пробаће и да освоји домаће првенство на шта се у витринама Црвене звезде чека још од 2004. године. Подршка са трибина биће од велике важности црвено-белим девојкама у мечу против непоражене екипе из лигашког дела такмичења, стога још једном позивамо све навијаче да дођу сутра од 19:30 у халу „Баскет сити“ на други меч финалне серије.

Повезане вести

Leave a Comment