Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Звезда улепшала рођендан свом навијачу

ФК Црвена звезда је приредио рођенданско изненађење свом верном навијачу.

Ради се о Дејану Радојловићу, који је рођен у години када се Црвена звезда домогла крова Европе и света. Ова годишњица била је само један од повода да капитен нашег тима Александар Луковић посети Удружење за помоћ особама са сметњама у развоју Стари град – „Живимо заједно“. Он је изненадио Дејана и улепшао му прославу двадесет петог рођендана. Дејан је ватрени навијач Црвене звезде, не пропушта ниједну утакмицу и омиљен је међу навијачима. Он је капитену пожелео да постигне гол у дербију и да екипа настави да га увесељава победама.

Удружење „Живимо заједно“ постоји од 1997. године и има 112 регистрованих чланова. Обезбеђује дневни боравак за своје кориснике где им организују целодневне радионице, уметничке, спортске секције, радне програме подржане од стране министарства. Циљ им је да што боље социјализацију особе са интелектуалним сметњама и учине да се они осећају срећно и задовољно.

У години у којој обележавамо четврт века од освајања титуле првака Европе у Барију припремили смо изненађење за све навијаче рођене 29. маја 1991. године.

1 cz,,,, 1 cz,,, 1 cz,, 1 cz,.,, 1 cz,

Повезане вести

Leave a Comment