Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКошаркаНајновије

Јовић: Оставићемо срце на терену

Стефан Јовић, плејмејкер црвено-белих, оптимиста је пред дуеле против ЦСКА у Москви и обећава да ће екипа пружити све од себе како би се адекватно супротставила можда и најозбиљнијем фавориту за освајање титуле првака Европе.

– Пут за Москву је рано ујутро, награда за све оно што смо урадили ове сезоне у Евролиги. Идемо тамо да поправимо утисак с обзиром на ова три пораза која смо имали у последња три кола Евролиге, да пружимо свој максимум. Оно што сви очекују од нас то ћемо сигурно урадити, оставити срце на терену, потрудити се да се вратимо са што бољим резултатом.

Стефан је одговорио на питање да ли се скоро видео са Милошем Теодосићем, саиграчем из репрезентације Србије, са којим ће већ сутра водити жестоке дуеле у престоници Русије, а затим још мало прокоментарисао наредног ривала.

– Генерално слабо у задње време, али летос смо се видели, испричали, боже здравља видећемо се поново на лето. Било је доста успона и падова што се тиче Евролиге ове сезоне и као плод доброг рада дошла је и та награда да играмо у ТОП 8. Најбоља екипа је тренутно преко пута нас. То је што је. Немамо разлога за неки превелики притисак. Идемо тамо потпуно растерећени да пружимо свој максимум и да пробамо да изненадимо – истакао је један од најбољих организатора игре у Евролиги ове сезоне и рекордер елитног такмичења по броју успешних додавања на једној утакмици.

Повезане вести

1 comment

nele апр 12, 2016 at 13:23

A zasto niste ostavili srce na terenu protiv Cedevite i Darusafake i onda se verovatno ne biste sada suocavali a ovako teskim protivnikom.

Reply

Leave a Comment