Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатЖенски фудбалНајновијеФудбал

Фудбалерке поражене у Нишу

Фудбалерке Црвене звезде поражене су у 1. колу плеј-офа на гостовању против Машинца у Нишу резултатом 1:4 (0:1).

Црвено-беле се нису најбоље снашле у другом полувремену, па је другопласирани тим шампионата поново успео да освоји три бода против екипе Дарка Стојановића. Меч је био квалитетан уз доста маштовитих акција, лепих потеза и атрактивних голова.

Домаћи тим је успео да поведе у 35. минуту преко Милице Станковић, која је постигла свој 10. погодак у шампионату ове сезоне. Није много требало Нишлијкама да дуплирају предност у наставку. Невена Миливојевић је погодила мрежу у 53. минуту, да би Дејана Стефановић смањила на 1:2 у 67. минуту и дала наду црвено-белима да могу барем до ремија. Ипак, само три минута касније Миљана Ивановић се уписала у стрелце и вратила два гола разлике у корист Машинца, да би тачку на овај меч ставила Кристина Крстић својим седмим лигашким поготком ове сезоне пет минута пре краја.

Дејана Стефановић је оставила најбољи утисак у Звездиним редовима, боље од осталих биле су Мирела Тенков и Милица Мијатовић.

МАШИНАЦ ТРЕЈС ПЗП – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 4:1 (1:0)

Ниш – Делијски вис. Гледалаца: 200. Судија: Јелена Цветковић (Лесковац). Стрелци: Милица Станковић у 35, Миливојевић у 53, Ивановић у 70. и Крстић у 85. за Машинац, а Стефановић у 67. минуту за Црвену звезду. Жути картони: Васиљковић, Ивановић (Машинац), Тенков, Т. Ђорђевић, Мијатовић (Црвена звезда).

МАШИНАЦ ТРЕЈС ПЗП: Маринковић, Лазаревић, Кожовић, Смиљковић, Стевановић, Миливојевић, Мишељић (од 58. Мима Станковић), Милица Станковић, Ивановић (од 87. Трнавац), Крстић (од 88. Ћирић), Васиљковић (од 75. Шарац).

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Милојевић, Тришић, Т. Ђорђевић, Стојановић (од 57. Бобић), Стефановић, Тенков, Мијатовић, Благојевић, Ерац, К. Ђорђевић (од 88. Трифуновић), Аранђеловић (од 60. Теодосијевић).

После 1. кола плеј-офа на табели води Спартак са 19 бодова испред Машинца који има 15. Црвена звезда је на трећој позицији са четири бода, док је Војводина на четвртом месту са два бода. Новосађанке су приредиле велико изненађење на почетку плеј-офа и ремизирале са Спартаком у Суботици (2:2) поготком Александре Савановић у 73. минуту. У следећем колу црвено-беле у кратком временском интервалу још једном дочекују екипу Спартака у Београду.

Повезане вести

Leave a Comment